Τη δική του «μάχη» στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» δίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική αλλά η κατάστασή του είναι βελτιωμένη.

KEN 2

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (20/10) διασωληνώθηκε και λίγες ώρες αργότερα βγήκε από την καταστολή.

Η Σοφία Βόσσου μιλώντας στο Happy Day ανέφερε ότι έχει υποκείμενα και ότι μάλλον πήρε κάποια λοίμωξη στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται για ένα χειρουργείο.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος διασωληνώθηκε προληπτικά.

Είπε συγκεκριμένα

«Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και πριν 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του.

Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα του, από την προηγούμενη κατάσταση. Κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν.

Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά του ο γιος του βέβαια και η σύντροφος του».

Περιμένει να πάει στο δωμάτιο

Ο παρουσιαστής ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα υγείας. Το καλοκαίρι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, παρουσίασε πρόβλημα στο αναπνευστικό του σύστημα πριν από 10 μέρες και μπήκε στον «Ευαγγελισμό».

Η κατάστασή του αρχικά παρουσίασε βελτίωση, όμως το βράδυ της περασμένης Δευτέρας επιδεινώθηκε λόγω ενός μικροβίου που κόλλησε από το νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την διασωλήνωσή του.

Οι τελευταίες εξελίξεις, λένε πως ο παρουσιαστής έχει βγει από την καταστολή και περιμένει να πάει στο δωμάτιο, όπως ανέφερε η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή.

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})

(function() {
var audio = document.getElementById(‘articleAudioPlayer’),
buttons = document.querySelectorAll(‘.playPauseButton’),
b = 0;
for (b; b < buttons.length; b++) {
var button = buttons[b];
button.parentElement.setAttribute('style', '');
button.addEventListener('click', function(e) {
var icon = this.querySelector('i');
e.preventDefault();
if (audio.paused) {
audio.play();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-stop');
} else {
audio.pause();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-headphones');
}
});
}
})();