Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ

1234 3
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στις 22 Οκτωβρίου του 2021, οι επαγγελματίες υγείας του Νέου Ειδικού  Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου με μονάδες των ΟΤΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση»,  πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Νέας Αγχιάλου.

KEN 2

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης συναντήθηκε με την υπεύθυνη του Κ.Η.Φ.Η. κ. Ζαβού Μαρία και τους επαγγελματίες υγείας της δομής. Αρχικά, στον εξωτερικό χώρο του Κ.Η.Φ.Η. συζητήθηκαν οι στόχοι και οι υπηρεσίες του Προγράμματος Διασύνδεσης και οι επαγγελματίες δεσμεύτηκαν για μελλοντική συνεργασία. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά τις υπηρεσίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Διασύνδεσης στους ωφελούμενους της δομής. 

Το Νέο Ειδικό  Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου, με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ  και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Εύα Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 – 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!