ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στελέχη της ΑΕΔΕΠ παρακολούθησαν σεμινάρο πυρασφάλειας

247308791 4553501271375012 1774010955782887174 n 2

Σε θέματα πυρασφάλειας εκπαιδεύτηκαν τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 από εκπροσώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου. Η εκπαίδευση περιελάμβανε ενημέρωση πάνω στις προληπτικές και κατασταλτικές ενέργειες που πρέπει να γνωρίζουν καθώς και επίδειξη ασφαλούς χρήσης των διαθέσιμων πυροσβεστικών μέσων αντιμετώπισης της φωτιάς.

Η ΑΕΔΕΠ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια του προσωπικού και των εγκαταστάσεών της, οι οποίες, για το λόγο, αυτό, είναι εφοδιασμένες με το σύνολο του απαραίτητου εξοπλισμού και διαθέσιμων μέσων, όπως σύστημα πυρανίχνευσης με φαροσειρήνα, πυροσβεστική φωλιά, πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως και διοξειδίου του άνθρακα, σταθμούς βοηθητικών εργαλείων και φωτεινή σήμανση εξόδου.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ εκπαιδεύονται σε θέματα πυρασφάλειας και πως αυτή επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε το σύνολο του προσωπικού της Εταιρείας να έχει επαρκή ενημέρωση για την αντιμετώπιση ανάλογων φαινομένων.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!