ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Περιβαλλοντικής Κίνησης «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς»

d27a1c66a4d3a9b8dc22322cbf276165 L
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Σωματείο μας δέχθηκε χρηματική δωρεά χιλίων (1000) ευρώ από την καταγόμενη από το χωριό μας κα  Ειρήνη Τάτση του Αθανασίου, κάτοικο Σουηδίας.

 

Η δωρεά έγινε στη μνήμη του Αθανασίου Τάτση, πατέρα της συγχωριανή μας, και με σκοπό την ενίσχυση των περιβαλλοντικών σκοπών του Σωματείου, που άπτονται και της προστασίας του φυσικού και υδάτινου πλούτου του χωριού μας.

Να επισημάνουμε ότι η ίδια δωρεά έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Σωματείο μας, που εδώ και χρόνια αγωνίζεται και με προσφυγές στη Δικαιοσύνη κατά των προωθούμενων στο χωριό της Οξυάς μικρών υδροηλεκτρικών και αιολικών σταθμών, τα οποία συνιστούν ευθεία και ιδιαίτερα επικίνδυνη απειλή για το φυσικό και υδάτινο πλούτο  μας.  Τη συγκεκριμένη, μάλιστα, χρονική στιγμή εκκρεμούν για τα ανωτέρω τρεις δικαστικές προσφυγές ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) από το Σωματείο μας, με τις αντίστοιχες οικονομικές υποχρεώσεις να είναι δυσβάσταχτες.

Πέραν της οικονομικής διευκόλυνσης έναντι των τρεχουσών υποχρεώσεών μας η ανωτέρω δωρεά είναι για εμάς σημαντική και για το λόγο ότι αποτελεί απόδειξη της κατανόησης τόσο του αγώνα που διεξάγουμε όσο και των κινδύνων που διατρέχει ο φυσικός και υδάτινος πλούτος του χωριού μας, για την προστασία του οποίου έχουμε όλοι οι Οξυώτες υποχρέωση να συνδράμουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, που έκανε αποδεκτή την ανωτέρω δωρεά με τη με αριθμό 29/2021 απόφασή του, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά την κα Ειρήνη Τάτση και εύχεται για την ανάπαυση της ψυχής του πατέρα της αλλά και για την υγεία και πρόοδο της  ίδιας.

Περιβαλλοντική Κίνηση «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς»,

KEN 2

νόμιμα αναγνωρισμένο Σωματείο με τη με αριθμό 11/2018 Διάταξη Ειρηνοδικείου Καρδίτσας

Πηγή: karditsalive.net

error: Content is protected !!