ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξέσπασε Βολιώτης αστυνομικός για τη δολοφονία κακοποιού στο Πέραμα: Ανοίξτε τα στραβά σας…

Στιγμιότυπο 2021 10 24 2.26.38 μμ

Με παρέμβασή του ο εν αποστρατεία Διοικητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας και επί πολλά έτη αστυνομικός Κώστας Παρδάλης, αναφέρεται στο περιστατικό της δολοφονίας ενός νεαρού κακοποιού στο Πέραμα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, μεταξύ των οποίων αρκετοί τραυματισμένοι.

KEN 728X100

Ο κ. Παρδάλης ξεσπά γράφοντας:

Τι Αστυνομία θέλετε;

Άρθρο 22 – Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) – Άμυνα1. Δεν είναι άδικη η πράξη που τελείται σε κατάσταση άμυνας.2. Άμυνα είναι η αναγκαία προσβολή του επιτιθεμένου στην οποία προβαίνει το άτομο προς υπεράσπιση του εαυτού του ή άλλου από παρούσα και άδικη επίθεση που στρέφεται εναντίον τους.3. Το αναγκαίο μέτρο της άμυνας κρίνεται από τον βαθμό επικινδυνότητας της επίθεσης, από το είδος της προσβολής που απειλείται, από τον τρόπο και την ένταση της επίθεσης και από τις υπόλοιπες περιστάσεις.Άρθρο 23 – Ποινικός Κώδικας – Υπέρβαση της άμυνας Όποιος υπερβαίνει τα όρια της άμυνας τιμωρείται, αν η υπέρβαση έγινε με πρόθεση, με ποινή ελαττωμένη (άρθρο 83), και αν έγινε από αμέλεια, σύμφωνα με τις διατάξεις τις σχετικές με αυτήν. Μένει ατιμώρητος και δεν του καταλογίζεται η υπέρβαση, αν ενέργησε μ’ αυτό τον τρόπο εξαιτίας του φόβου ή της ταραχής που του προκάλεσε η επίθεση.

Ανοίξτε τα στραβά σας λοιπόν και αφήστε την διγλωσσία της πολιτικής ανικανότητας σας, εσείς που σχεδιάσατε και ψηφίσατε τους γραπτούς κανόνες δικαίου της έννομης τάξης σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος και αφήστε ήσυχη την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Περιορίστε λοιπόν όλα αυτά τα άσχετα μικρά καθαρματάκια που έχουν συμφέροντα στον δημόσιο λόγο διαμορφώνοντας κοινωνική άποψη στα φατσο – δίκτυα και στα βοθροκάναλα της διαπλοκής διασφαλίζοντας έτσι τα εχέγγυα για μια οργανωμένη και δίκαιη Δημοκρατική Πολιτεία. Αφήστε ήσυχη την δικαιοσύνη να κάνει αμερόληπτα το έργο που εσείς οι ίδιοι της αναθέσατε. Η κάθαρση βέβαια δεν επιτυγχάνεται από τον αποκεφαλισμό αυτών των ολίγων αποδιοπομπαίων τράγων για τον εφησυχασμό της αποπροσανατολισθείσας κοινής γνώμης αλλά από την αυτοκάθαρση όλου αυτού του σάπιου κοινωνικο-πολιτικού συστήματος που από την μια λέει και από την άλλη ξελέει.

Από την μια νομοθετεί και από την άλλη στέλνει τα όργανα της επιβολής των δικών της νομοθετικών επιλογών στον Καιάδα της αμφισβήτησης έτσι απλά για να καταλαγιάσει το πνεύμα και την αντίδραση «ορισμένων ξεχαρβαλωμένων» και κατευθυνόμενων κοινωνικά και πολιτικά βαστάζων της εκάστοτε κυβερνητικής μεταρρύθμισης. Μια Αστυνομία λοιπόν εργαλείο στα χέρια της οποιασδήποτε τηλεοπτικής διαφήμισης σφαγμένη στον βωμό της προσφιλούς και κερδοφορου τηλεθέασης από σφάχτες όλους εκείνους που βλέπουν και αμφισβητούν και ακούγοντας λογοκρίνουν.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!