ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νασίκας: «Η ανάπλαση του πεζόδρομου θα συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση του Βελεστίνου»

12 8

Στην υπογραφή της σύμβασης για την ανάβαθμιση του κεντρικού πεζοδρόμου Βελεστίνου, αναφέρθηκε με δήλωση του ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας.

KEN 728X100

Αναλυτικά η δήλωση του:

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση έργου στην ΠΕ Μαγνησιας , Προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, για την ανάπλαση και την βιοκλιματικη αναβάθμιση του κεντρικού Πεζόδρομου της πόλης του Βελεστίνου. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κα. Κολυνδρίνη για την χρηματοδότηση αυτού του μεγαλου έργου, που ξεκινα άμεσα και θα αναπλασει την καρδιά της πόλης μας, θα συμβάλει δε στην περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση της.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση έργου στην ΠΕ Μαγνησιας , Προϋπολογισμού 1.000.000ευρώ, για την ανάπλαση και την βιοκλιματικη αναβάθμιση του κεντρικού Πεζόδρομου της πόλης του Βελεστίνου. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ ΑΓΟΡΑΣΤΟ και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κα. ΚΟΛΥΝΔΡΊΝΗ για την χρηματοδότηση αυτού του μεγαλου έργου, που ξεκινα άμεσα και θα αναπλασει την καρδιά της πόλης μας, θα συμβάλει δε στην περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση της.
error: Content is protected !!