Όλγα Τρέμη: «Από την ΕΡΤ έφυγα γιατί δεν με ήθελαν»

1635503391 461697Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, 12:30

KEN 728X100 2

 

Η Όλγα Τρέμη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου και μίλησε για την τηλεοπτική της απουσία αλλά και για την παραίτηση της από την ΕΡΤ.

«Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τηλεόραση. Από τη στιγμή που ανακάλυψα αυτήν την μορφή επικοινωνίας στο ίντερνετ, έχει αρχίσει και μειώνεται το ενδιαφέρον μου για την τηλεόραση χωρίς να την υποτιμώ καθόλου. Καμία πρόταση δεν είχα. Είχα μια δύο αλλά δεν προχώρησαν. Δεν έκαναν ουρά έξω από την πόρτα μου. Στη σύνταξη βγήκα γιατί θα έχανα χρήματα που είχα δουλέψει και θα ήταν άδικο. Από την ΕΡΤ έφυγα γιατί δεν με ήθελαν, σε αυτή την περίπτωση πρέπει να φύγει κάποιος με αξιοπρέπεια. Το έχω κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα και από το MEGA, το γεγονός ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν τη γνώμη τους. Δεν θα έκανα ξανά δελτίο ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου κατά την γνώμη μου, μια επάνοδος της δικής μου γενιάς θα ήταν απλά απομυθοποίηση. Γιατί να μη μας θυμούνται όταν ήμασταν στα πάνω μας;», δήλωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Τρέμη.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά που σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

«Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κάναμε κουβέντες πολύ γλυκές και ανθρώπινες πέραν της πολιτικής. Η Φώφη είχε να παλέψει με πολλά πράγματα και ως γυναίκα και ως φορέας του ονόματος. Έπρεπε να δουλέψει διπλά και τριπλά για να αποδείξει την αξία της και παράλληλα έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Της δημιουργούσε μια πρόσθετη αγωνία όχι μόνο για την ίδια της τη ζωή, αλλά έδινε μια μάχη και για να μη στερήσει την παρουσία της από τα παιδιά της. Αυτό ήταν μεγάλο άγχος και μεγάλος καημός».

Δείτε όσα εξομολογήθηκε η Όλγα Τρεμή:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!