Κων. Μαραβέγιας: Επιχορήγηση 200.000 ευρώ ενέκρινε ο Στ. Πέτσας για το Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

MARAVEGIAS PETSAS

Τη χρηματοδότηση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου με το ποσό των 200.000,00 ευρώ για την αντιμετώπιση των ζημιών από την κακοκαιρία «Αθηνά», ενέκρινε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιος Πέτσας, όπως ενημέρωσε σήμερα τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια.

KEN 4

Η επιχορήγηση θα υλοποιηθεί άμεσα από το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της χώρας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαραβέγιας είχε επικοινωνήσει με τον κ. Πέτσα την μέρα της θεομηνίας, στις 10 Οκτωβρίου 2021, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις μεγάλες καταστροφές στο Ανατολικό Πήλιο, και είχε αποσπάσει τη δέσμευση ότι το υπουργείο θα στηρίξει την περιοχή. Μετά τη σημερινή ανακοίνωση, ο βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για την άμεση ανταπόκριση, τονίζοντας ότι η χρηματοδότηση των 200.000 ευρώ θα δώσει τη δυνατότητα να κλείσουν οι «πληγές» στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!