ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Νατάσα Μορφογιάννη στο TheNewspaper: «Tο δυναμικό της Δημ. Αστυνομίας επαρκεί – Οι Βολιώτες επιλέγουν το πάρκινγκ της Φιλελλήνων»

μορφογιαννη 1

Συνέντευξη στο TheNewspaper.gr, παραχώρησε η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Βόλου και υπεύθυνη Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων – Εκδηλώσεων, Νατάσα Μορφογιάννη.

Η κ.Μορφογιάννη αναφέρθηκε στο νέο πάρκινγκ της Φιλελλήνων και το πόσο έχει βοηθήσει η λειτουργία του στο κυκλοφοριακό της πόλης, τους έλεγχους που θα πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία για την τήρηση των μέτρων και τη συνεργασία της με τον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Θα καταφέρει η Δημοτική Αστυνομία να ανταπεξέλθει στις ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19;


Το δυναμικό της Δημοτικής Αστυνομίας είναι μεγάλο και πλήρως ενημερωμένο ώστε να πραγματοποιηθούν όλοι οι έλεγχοι σε επαρκές επίπεδο χωρίς να αλλοιώνονται , μιλώντας πάντα όμως σεβόμενοι το όριο στο οποίο μπορούμε να παρέμβουμε.


-Έχει δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα η δημιουργία του πάρκινγκ στην Φιλλελήνων;


Η απομάκρυνση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στην περιοχή είναι ορατή από την πρώτη κιόλας στιγμή, ενώ επιπρόσθετο αποδεικτικό αποτελεί η μείωση των προστίμων ιδιαίτερα μεταξύ Ιάσωνος-Δημητριάδος όπου οι Βολιώτες πολίτες επιλέγουν το πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση τους πια. Αναμένουμε την μεγαλύτερη ακόμα προσπάθεια από την πλευρά του Βολιώτη οδηγού.


-Οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας είναι συχνοί. Πιστεύετε ότι η καταγραφή των παραβάσεων μπορεί να εξαλείψει τα φαινόμενα παράνομης στάθμευσης στον Βόλο;


Εδώ και πολλά χρόνια οι Βολιώτες είχαν επαναπαφθεί στην παρανομία και αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κομβικά σημεία. Η προσπάθεια της εξαλείψεως του φαινομένου είναι ήδη ορατή.


-Είστε Αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων – Εκδηλώσεων. Υπάρχει κάποια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του έτους;


Ο Δήμαρχος βρίσκεται στον σχεδιασμό των εκδηλώσεων που ακολουθούν τους επόμενους μήνες. Αναμένουμε τις ανάλογες ανακοινώσεις.

-Πώς θα κρίνατε την συνεργασία σας με τον Αχιλλέα Μπεό;

Βρισκόμαστε σε καθημερινή επικοινωνία , είναι διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσω και βρίσκεται εκεί να μου δώσει λύσεις στον βαθμό που είναι εφικτό. Έχουμε άψογη συνεργασία και αυτό φαίνεται μέσα από την συνεχή ενεργό δράση του Δήμου σε κάθε τομέα.


-Θα προτιμούσατε κάποιο άλλο χαρτοφυλάκιο;


Άν και πάντα μου άρεσε να δίνω έμφαση στον Κοινωνικό τομέα, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να προσφέρω το μέγιστο σε ότι και να μου ζητηθεί, είμαι χαρούμενη για την βελτίωση που έχουμε προσφέρει σε αυτόν τον τομέα την τελευταία περίοδο και η πνοή συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης και των υπαλλήλων με κάνει να θέλω να μείνω.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!