ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγοραστός: Και το Απολλώνειο στη μάχη κατά του κορωνοϊού στη Λάρισα – Έρχονται ιδιωτικές κλίνες και σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

agorastos large new onlarissa 780x405

Αγώνα δρόμου για να αναχαιτίσει το κύμα της πανδημίας που πλήττει την πανδημία στη Θεσσαλία και κυρίως τη Λάρισα δίνει η περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε δήλωσή του στο onlarissa.gr, ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, τόνισε πως ένα ακόμη ιδιωτικό θεραπευτήριο, το «Απολλώνειο» μπαίνει κι αυτό στη «μάχη» προσφέροντας κλίνες τόσο για νοσούντες από κορωνοϊό, όσο και για άλλα παθολογικά περιστατικά.

«Προσπαθούμε στη δύσκολη στιγμή με κάθε τρόπο να κρατήσουμε όρθια τη Θεσσαλία. Ο καθένας οφείλει να συμβάλει από το πόστο που βρίσκεται και στο βαθμό που μπορεί» εξήγησε ο κ. Αγοραστός.

Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή μόνο στη Λάρισα, ο ιδιωτικός τομέας με τρία ιδιωτικά θεραπευτήρια (Ιασώ, Animus και Απολλώνειο) με πάνω από 150 κλίνες.

Αντίστοιχες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα και σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, με στόχο να αποσυμφορηθεί το δημόσιο σύστημα υγείας που δοκιμάζεται λόγω της πανδημίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!