Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλάει για το bullying που δέχτηκε η κόρη της από καθηγητή της

1636889387 463352Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, 13:00

KEN 4

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying που δέχτηκε η κόρη της Λήδα από έναν καθηγητή της στο γυμνάσιο, λόγω της δυσλεξίας που έχει.

«Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουσικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει, λοιπόν, αυτός “ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. Καλύτερα να την πάτε σε ένα συμβατικό γιατί δεν είναι ήσυχη στην τάξη”. Το αποκρίνομαι, “ξέρετε ότι έχει απόσπαση συγκέντρωσης; Έχω φέρει κρατικό χαρτί στο γραφείο των καθηγητών και έχει δυναναγνωσία και δισορθογραφία”.

Και μου λέει τότε πως “αυτά δεν υπάρχουν… δυσλεξίες και τέτοια είναι στο μυαλό σας. Να την πάρετε και να την πάτε σε ένα συμβατικό σχολείο κοντά στη γειτονιά σας”. Και του λέω ότι αυτά τα παιδιά εδώ έχουν δώσει κάποιες εξετάσεις για να μπουν, έχετε διακρίνει κάποιο ταλέντο και μου λέτε τώρα να το πάρω και να το πάω….Και εκεί εξαγριώθηκα.

Μετά από αυτή την κουβέντα άρχισε να κάνει bullying στο παιδί. Δηλαδή τους έβαζε να κάνουν την άσκηση, την έκανε η Λήδα, έκανε ένα λάθος και της φώναζε βάζοντας άλλο παιδί να το τελειώσει. Αν έκανε το άλλο παιδί λάθος δεν του φώναζε. Πήγα στον διευθυντή, πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Παιδείας, βρήκα τη σύμβουλο μουσικών σχολείων. Το παιδί δε θέλω να πάθει ψυχολογικά θέματα. Τη στέλνω σε παιδοψυχολόγο, λογοθεραπευτή κτλ και ότι χτίζω να μου το γκρεμίζετε. Μας ζήτησε συγγνώμη τελικά ο καθηγητής αυτός», είπε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!