Οι αστυνομικοί στην Πάτρα πήγαν να συλλάβουν τον 30χρονο που φέρεται πως προκαλούσε φθορές σε αυτοκίνητα τις τελευταίες ημέρες, αλλά η υπόθεση πήρε μια απρόσμενη τροπή.

KEN 728X100

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο άνδρας όχι μόνο αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του αλλά τους κατάφερε τέτοια χτυπήματα και λαβές που οι τρεις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κακώσεις και κατάγματα.

  • Διαβάστε επίσης: Πάτρα – Συνέλαβαν 30χρονο που «έγδερνε» αυτοκίνητα

Τι αναφέρει ο πατέρας του 30χρονου

Ο φερόμενος δράστης τις προηγούμενες ημέρες προκαλούσε υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα ανάμεσα στο Σκαγιοπούλειο και τα Υψηλά Αλώνια. Σύμφωνα με όσα είπαν στο MEGA κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούσαν να σταματήσουν τον 30χρονο που έσπαγε με μανία τα αυτοκίνητά τους. Μάλιστα αναφέρουν ότι υπήρχε και άλλο άτομο μαζί του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ο 30χρονος έχει καταστρέψει πάνω από 15 αυτοκίνητα, ενώ γείτονας που τον αντιλήφθηκε την στιγμή που έσπαγε με μανία το παρμπρίζ του αυτοκίνητού του, δεν κατάφερε να τον σταματήσει.

«Ακριβώς έξω από το παράθυρο του έλεγα σταμάτα και αυτός κοπανούσε το αυτοκίνητο με ξύλο».

Ο πατέρας του 30χρονου μιλώντας στο Live News, ανέφερε ότι ο γιος του έχει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. «Είναι άρρωστος, δεν είναι κλέφτης, χρειάζεται βοήθεια» ανέφερε.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο 30χρονος προκαλεί συχνά φασαρίες στην γειτονιά. «Θα βγει έξω, θα κάνει τα ίδια» υποστηρίζουν.

Οι πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν πως περίπου στις 11 το πρωί, η Αστυνομία έπιασε τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση οδηγώντας τις αρχές να καλέσουν ασθενοφόρο προκειμένου ο φερόμενος δράστης των φθορών σε αυτοκίνητα να α διακομιστεί στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΠΝΠ.

Η διακομιδή του στο Νοσοκομείο θα γίνει ύστερα από εισαγγελική εντολή προκειμένου να σχηματιστεί ψυχιατρική εκτίμηση για την κατάστασή του.

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})

(function() {
var audio = document.getElementById(‘articleAudioPlayer’),
buttons = document.querySelectorAll(‘.playPauseButton’),
b = 0;
for (b; b < buttons.length; b++) {
var button = buttons[b];
button.parentElement.setAttribute('style', '');
button.addEventListener('click', function(e) {
var icon = this.querySelector('i');
e.preventDefault();
if (audio.paused) {
audio.play();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-stop');
} else {
audio.pause();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-headphones');
}
});
}
})();