Βόλος: Με κάθε επισημότητα θα γιορταστεί η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

giorth enoplwn dynamewn1 2

Με λαμπρότητα θα γιορταστεί και επισημότητα σε όλη τη χώρα η ημέρα (21/11) των Ενόπλων Δυνάμεων.

KEN 728X100

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα γίνουν στο Βόλο περιλαμβάνει :

  1. Γενικό σημαιοστολισμό από τις 8ης  πρωινής ώρας  μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης  Νοεμβρίου 2021 .
  2. Φωταγώγηση  των Δημοσίων, Δημοτικών  Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2021. 
  3. Ώρα 08.00: Επίσημη έπαρση Σημαίας στο Μνημείο των Ηρώων στην παραλία του Βόλου με τιμητικό απόσπασμα και μουσική .
  4. Ώρα 11.30: Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Θα ακολουθήσει ομιλία από την Φιλόλογο Καθηγήτρια κ. Δωροθέα Πέρπερα.

(Πέρας προσέλευσης επισήμων 11.25 π.μ.)  

  1. Ώρα 12.00: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων, στην παραλία   του Βόλου, από τις Αρχές της πόλης. 
  2. Ώρα  17.30: Επίσημη Υποστολή της Σημαίας.

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

ΓΕΝΙΚΑ

α)  Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού παρακαλείται να ρυθμίσει τα σχετικά με   τη   Δοξολογία  και την Επιμνημόσυνη Δέηση.

Β)  Τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων θα αποδώσει τιμές με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου . Ο Δήμος Βόλου παρακαλείται να φροντίσει για την παρουσία  της Φιλαρμονικής στην  εκδήλωση.

Γ)   Οι Στρατιωτικές , Αστυνομικές , Λιμενικές και Δημοτικές Αρχές παρακαλούνται    να ρυθμίσουν τα σχετικά με την παράταξη, την τάξη, την απόδοση τιμών, φωταγώγηση, σημαιοστολισμό  και την κίνηση   τροχοφόρων.

      Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η κ. Μαρία Καραγεωργίου, του αρμόδιου Γραφείου των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!