ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας η Στέλλα Μπίζιου

thumbnail 0000 258795298 420753259715335 6064828119531463827 n biziou 780x405

Επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας και συνάντηση εργασίας με το νέο πρόεδρο κ. Ηλία Σουφλιά και τα μέλη της νέας διοίκησης πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου. Παρών στη συνάντηση και ο κ. Χαρίλαος Τσιλιάκος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής

Αμέσως μετά η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βρέθηκα σήμερα στο ‘σπίτι’ της ΝΔ στο νομό της Λάρισας για να συγχαρώ και επίσημα το νέο πρόεδρο και τα μέλη της νέας διοίκησης της ΔΕΕΠ που προέκυψαν από τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, μέσα από τη συμμετοχή χιλιάδων μελών της παράταξης μας σε ολόκληρο το νομό.

Τους ευχήθηκα δύναμη στους κρίσιμους αγώνες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας και τους διαβεβαίωσα πως θα σταθώ εμπράκτως δίπλα τους, όπως έκανα και με την προηγούμενη διοίκηση.

Η ΝΔ, η πιο μεγάλη, πιο πολυπληθής και πιο αξιόπιστη παράταξη της Κεντροδεξιάς σε ολόκληρη την Ευρώπη, ετοιμάζεται για ένα ακόμη Τακτικό Συνέδριο στις αρχές του Δεκεμβρίου. Εκεί θα εξετάσουμε τις προτεραιότητές μας, θα υπενθυμίσουμε το πλούσιο κυβερνητικό μας έργο, θα συζητήσουμε για τα σημαντικά προβλήματα της εποχής αλλά και για τα οράματα και τους στόχους του μέλλοντος.

Είμαι αισιόδοξη πως η οργάνωση του νομού Λάρισας θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια του εσωκομματικού διαλόγου».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100 2
error: Content is protected !!