Βόλος: Επετειακή έκδοση για τα 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης

teliki 2
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων με  τη συμπλήρωση  100  χρόνων  από  την  Μικρασιατική  καταστροφή  του 1922 προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στην επετειακή έκδοσή του  για το 2022, με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή» με πρωτότυπα κείμενά τους, όπως ιστορικά, βιωματικά, περιπέτειες, ιστορίες, αφηγήσεις, ποίηση, διήγημα κ.ά..

KEN 2

“Με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε ότι θα αναδειχθεί η πλούσια πολιτιστική και πνευματική  κληρονομιά  του  Προσφυγικού  Ελληνισμού  της Μικρασίας.  Παράλληλα,  μέσα  από  τις ιστορικές  πηγές  που θα παρατεθούν θα δοθεί στον αναγνώστη η δυνατότητα να εμβαθύνει  στα  ιστορικά  γεγονότα και να κρατήσει ζωντανή την εθνική Μνήμη” αναφέρει η αναοίνωση.

Για να υπάρχει ενιαία μορφή, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις ακόλουθες οδηγίες συγγραφής:

  1. Το κείμενο να είναι μεγέθους 1000-1500 λέξεων. Οι συγγραφείς μπορούν να προτείνουν φωτογραφίες, με τη λεζάντα τους, για να συνοδεύσουν το κείμενό τους.
  2. Τα βιογραφικά  τους να είναι έως 100 λέξεις. 
  3. Τα κείμενα  θα πρέπει να αποσταλούν ως τις 20/1/2022, στο  email: [email protected]
  4.  Εάν οι συγγραφείς, σε διάστημα μίας εβδομάδας, δεν λάβουν απάντηση ότι το κείμενό τους ελήφθη, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Αντιπρόεδρο του ΚεΒιΜαΣυ κ. Γιώτα Κούγιαλη, η οποία θα είναι και η υπεύθυνη παραλαβής των κειμένων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6939052198
Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!