Ιωάννα Τούνη: Η δημόσια συγγνώμη μετά την ανάρτηση για το πενηντάρικο στο αεροδρόμιο

1637407624 464088
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, 09:26

KEN 2

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε για ακόμη μια φορά η Ιωάννα Τούνη με ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Πέμπτης. Όπως είπε η Ιωάννα Τούνη, υπάλληλοι γνωστής αεροπορικής εταιρείας, της έκαναν σκηνή, επειδή η χειραποσκευή της βγήκε 2 κιλά πιο βαριά.

Αυτό είχε ως συνέπεια να της ζητήσουν να πληρώσει 40 ευρώ.

Η Ιωάννα Τούνη έγινε έξαλλη και όπως έγραψε στα instastories, τους «πέταξε» ένα 50αρικό και σηκώθηκε και έφυγε.

Πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη μέσα από μια σειρά από instastories θέλησε να απολογηθεί για όσα έγραψε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και τα media και είδα πόση έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό, οπότε νομίζω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Για αρχή θέλω να πω μια πολύ πολύ μεγάλη συγγνώμη σε όποιον έκανα να πιστέψει με τα λεγόμενά μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους ή ότι τους πέταξα λεφτά στα μούτρα. Σίγουρα δε συνέβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό δεν είναι εγώ.

Αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μου story πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο, το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα το έκανα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το story μου σίγουρα δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα.

Τέλος πάντων στο δια ταύτα, όντως μου ζητήθηκαν επιπλέον 40 ευρώ. Πλήρωσα εννοείται  Είχα 50 ευρώ οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα «σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε τα ρέστα ούτε την απόδειξη, δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δε μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα χθες». Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά. Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν γιατί ζήτησα να συμπτύξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω.  Γι΄ αυτό ένιωσα αδικημένη και νευριασμένη και φέρθηκα με αυτό τον χαζό τρόπο. Δε φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμια. Το επικοινώνησα με εσάς με λάθος τρόπο. Λάθος μου και συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

error: Content is protected !!