ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο δρόμο για τη Λάρισα το ΔΕΗ e-bike Festival

e bikeFestival

Η πόλη της Λάρισας είναι ο επόμενος σταθμός του ΔΕΗ E-BikeFestival, του πρώτου, μεγάλου φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα.

Την πρωτοβουλία της ΔΕΗ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής για την πράσινη μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη, θα φιλοξενήσει η Κεντρική Πλατεία της πόλης το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Νοεμβρίου 2021, από τις 11π.μ.  μέχρι τις 8μ.μ.

Το ΔΕΗ E-BikeFestivalπαρουσιάζει την παγκόσμια τάση χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων και συγκεντρώνει για πρώτη φορά τα περισσότερα σύγχροναμοντέλα από εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και ελληνικές.

Λαρισαίοι κάθε ηλικίας και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία βιώσιμης αστικής μετακίνησης, σωματικής άσκησης και ψυχαγωγίας.

Η ειδικά κατασκευασμένη πίστα testridesαναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον για δωρεάν δοκιμές σε μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφορετική χρήση ειδικά ποδήλατα για πόλη, βουνό, δρόμο, αναδιπλούμενα κ.α.

Φίλοι, οικογένειες αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες της πρωτοποριακής εκδήλωσης της ΔΕΗ, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας στο πεντάλ και να κερδίσουνοικολογικά και ποδηλατικά αναμνηστικά δώρα. Η εξειδικευμένη ομάδα του ΔΕΗ E-BikeFestivalθα προσφέρει παράλληλα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σεπαιδιά 6-12 ετών.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, οι επισκέπτες, θα ενημερώνονται ταυτόχρονα και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα μέσω των πράσινων, εύκολων, ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών ΔΕΗ όπως το GreenPass για κατανάλωση ρεύματος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, το MyHomeOnline, το e self-metering, το ebill κ.α.

Το ΔΕΗ ebikeFestival υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό “Πόλεις για Ποδήλατο”, μέλος της EuropeanCyclistsFederation και τombike.gr. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων.Στην εκδήλωση τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid-19.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!