ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Σκοπελίτης Γιάννης Μιχελής στο The Voice [βίντεο]

Στιγμιότυπο 2021 11 23 7.46.45 πμ 1

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φάσης των knockouts βρίσκεται το The Voice of Greece με τους τηλεθεατές να επιλέγουν σταθερά το σόου για τα βράδια του Σαββατοκύριακου.

KEN 728X100

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε κάθε τριάδα τον διαγωνιζόμενο εκείνο που ξεχώρισε και η επιλογή δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τους coaches. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Χρήστος Δάντης και η Μαρίνα Σάττι ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο πλάι τους ως guest coaches προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία των διαγωνιζόμενων.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν στο knockout της Κυριακής οι δύο κολλητοί φίλοι, ο Πάνος Μουζουράκης και ο  Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκαν ξανά μαζί στη σκηνή σε ένα ξεσηκωτικό performance όπου τραγούδησαν σε τρεις γλώσσες. Ο Πάνος προλόγισε τη συνάντηση αυτή με το δικό του ξεχωριστό και πάντα απολαυστικό τρόπο!

Με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού συνεχίζουν: ο Χρήστος Σιόγκας, ο Ανδρέας Δρακόπουλος, ο Γιώργος Βέρος, η Μαρία Σανιδά και ο Σκοπελίτης Γιάννης Μιχελής, που μάχεται και εντυπωσιάζει.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!