ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κορωνοϊός: Ο ένας γιος στην εντατική, ο άλλος πήρε εξιτήριο και η γυναίκα του σε νοσοκομείο της Λάρισας-«Είμαι πάνω από το ακουστικό και περιμένω»

meth

Τρομερά δύσκολες στιγμές βιώνει ένας πατέρας καθώς ο ίδιος και όλοι η οικογένειά του νοσούν από κορωνοϊό, με τον μεγάλο του γιο μάλιστα, μόλις 24 ετών να βρίσκεται στην εντατική.  «Είμαι πάνω από το ακουστικό και περιμένω» δήλωσε στην εκπομπή του MEGA “LiveNews”.

O πατέρας από τη Λαμία δήλωσε ότι όλοι είναι ανεμβολίαστοι, αλλά δεν είναι αρνητές. Ο 24χρονος γιος του είναι στην ΜΕΘ, η 45χρονη σύζυγός του σε νοσοκομείο της Λάρισας και ο μικρότερος γιος του επέστρεψε σπίτι του προχθές παίρνοντας εξιτήριο.

Ο ίδιος τόνισε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου: «Εγώ αυτή τη στιγμή δεν κάνω κάτι άλλο. Έχω σταθερό και κινητό. Μιλάω μέρα νύχτα. Η γυναίκα μου είναι στη Λάρισα γιατί δεν είχαν κρεβάτια εδώ στη Λαμία. Ο μικρός μου βγαίνει σήμερα (σ.σ. προχθές). Ο μεγάλος είναι ήδη εκεί και περιμένουμε εξελίξεις. Εντατική ναι, έχει τώρα 4-5 μέρες», ανέφερε ο πατέρας του 24χρονου.

“Κανένας δεν έχει υποκείμενα νοσήματα αλλά και κανένας δεν έχει εμβολιαστεί”, τόνισε ο πατέρας στην εκπομπή, συμπληρώνοντας: «Όχι, όχι δεν το είχαμε κάνει όχι. Δεν το είχαμε προλάβει. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές. Απλά υπήρχαν κάποιες επιφυλάξεις». Ο ίδιος περνά τη νόσο κλινήρης στο σπίτι και αναμένει πάνω από το ακουστικό για ένα καλό νέο για τον γιο και τη σύζυγο του την ίδια στιγμή που οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τον 24χρονο γιο του με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Δείτε το βίντεο:

KEN 728X100 2

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!