ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσίπρας: Πρωτοβουλίες του Μπέου δημιούργησαν αρνητικό κλίμα και δε θα τον δω – Η απάντηση του δημάρχου

mpeos tsipras
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TRT παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την επίσκεψή του αύριο Παρασκευή στον Βόλο. Ερωτώμενος από τον δημοσιογράφο Σ. Πολύζο για το ενδεχόμενο συνάντησής του με τον Αχιλλέα Μπέο, ο κ. Τσίπρας απάντησε:

KEN 2

Σ. ΠΟΛΥΖΟΣ: Είδα ότι δεν έχετε ραντεβού με τον δήμαρχο του Βόλου.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Δεν συνηθίζω να έχω…

Σ. ΠΟΛΥΖΟΣ: Θα είχε ενδιαφέρον.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Δεν έχω πρόβλημα να συναντηθώ με οποιονδήποτε, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι ειδικά στον Βόλο έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα ιδιαίτερα αρνητικό, θα έλεγα, από κάποιες πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο δήμαρχος, που έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αρνητικό.

Σ. ΠΟΛΥΖΟΣ: Γι’ αυτό λέω ότι θα είχε ενδιαφέρον για να τα πείτε τετ α τετ.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Δεν έχω αντίρρηση εγώ να μιλήσω με τον οποιονδήποτε, αλλά προτιμώ να έχω την ευκαιρία να μιλήσω με τους παραγωγικούς φορείς και να πάρω μια πραγματική εικόνα του πώς η αγορά, πώς ο μέσος πολίτης αντιλαμβάνεται τη σημερινή κρίση, γιατί είναι μια περίεργη κρίση.

Η απάντηση του Δήμου Βόλου

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, που επ’ ευκαιρία καλωσορίζουμε στην πόλη του Βόλου, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, όσο και συνολικά η Δημοτική Αρχή, ουδέποτε προχώρησαν σε ενέργειες που θα μπορούσαν να εκτιμηθούν ως υπαίτιες ενός αρνητικού κλίματος για τον ίδιο και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά το γεγονός ότι εύλογα διατηρούμε μια πικρία από την αντιμετώπιση που υπήρξε στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαρέγκλιτη θέση της σημερινής Δημοτικής Αρχής και του ίδιου του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις προκειμένου να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις και χωρίς οποιουδήποτε είδους συναλλαγές.

Η αυτοδιοικητική μας παράταξη συγκροτήθηκε και συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς καμία κομματική στήριξη και το ίδιο θα πράττει και στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό συνομιλεί και συνεργάζεται με όλους, όσοι το επιθυμούν, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, με αποκλειστικό γνώμονα την ανάπτυξη και την προοπτική μετεξέλιξης του Βόλου σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη.

error: Content is protected !!