Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα θα απαγορευτεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους λόγω της έκρηξης των κρουσμάτων κοροναϊού στη Γερμανία. Φυσικά αυτή η εξέλιξη αναγκάζει όλους τους συλλόγους που ανήκουν στο γερμανικό κρατίδιο να βάλουν «λουκέτο» στα γήπεδα τους.

KEN 4

Φυσικά μέσα σε αυτές συγκαταλέγεται και η Μπάγερν Μονάχου η οποία θα υποδεχθεί στις 8 Δεκεμβρίου την Μπαρτσελόνα με άδεια καθίσματα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Εκτός από την Μπάγερν το συγκεκριμένο μέτρο αφορά και τις Αούσμπουργκ και Γκρόιτερ Φιρτ, οι οποίες και αυτές με την σειρά τους θα χρειαστεί να αποχωριστούν τους φιλάθλους τους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη απόφαση έχει προκαλέσει πολλές διαμαρτυρίες με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας να είναι έτοιμος να εισηγηθεί την επιβολή του συγκεκριμένου μέτρου σε ολόκληρη την Γερμανία  κατά τη συνάντηση των επικεφαλής των ομόσπονδων κρατιδίων με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})