ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με πασίγνωστο αντιεμβολιαστή δικηγόρο ο Βολιώτης γιατρός που είναι αρνητής της πανδημίας

12 9586284993 16191906913294333624 8401132064302536038080 05895143

Στην προσαγωγή του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη προχώρησαν πριν λίγες ημέρες αστυνομικοί της ΕΛΑΣ. Ο δικηγόρος έγινε ευρέως γνωστός τον περασμένο Ιούλιο στις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με τον καρδιολόγο Φαίδων Βόβολη.

KEN 728X100 2

Αρχικά ο δικηγόρος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου και στη συνέχεια αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, εξαιτίας και της επαγγελματικής του ιδιότητας. Αφέθηκε ελεύθερος λόγω του ότι είναι δικηγόρος και έχει ειδική δωσιδικία.

Η δικογραφία επέστρεψε στην εισαγγελία Πρωτοδικών από το αστυνομικό τμήμα και πλέον εξετάζεται το εάν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη για τα συγκεκριμένα αδικήματα.

Στην περίπτωση που προχωρήσει η δίωξη σε βάρος του, η υπόθεση θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία Εφετών προκειμένου να δικαστεί από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.

Κατά πληροφορίες η προσαγωγή αφορούσε βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Νίκος Αντωνιάδης παραθέτοντας τις απόψεις του κατά των εμβολιασμών.

O Αντωνιάδης έγινε γνωστός για τις αναρτήσεις του στα social media, ένας από τους γνωστότερους αντιεμβολιαστές-αρνητές που εκμεταλλεύτηκε τον καιρό της πανδημίας για να διασπείρει fake news στο Διαδίκτυο με συχνά -πέρα από αντιεπιστημονικές- και παραληρηματικές αναρτήσεις.

Μόλις αφέθηκε ελεύθερος, επέστρεψε στο σπίτι του όπου έκανε… live στο Facebook για να ενημερώσει τους ακολούθους του για τα όσα έγιναν τη νύχτα της Τετάρτης. Όπως είπε έκανε και ο ίδιος μήνυση στον εισαγγελέα πρωτοδικών για “παράβαση καθήκοντος” και ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper.gr, γνωστός γιατρός του Βόλου, που ελέγχεται μαζί με άλλον συνάδελφό του από το Πειθαρχικό όργανο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας για την αντιεπιστημονική του συμπεριφορά ενάντια στην πανδημία και τον εμβολιασμό, έχει ως δικηγόρο τον κ. Αντωνιάδη, ο οποίος τον εκπροσωπεί και στην αντιπαράθεσή του με το επιστημονικό όργανο στο οποίο ανήκει!

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!