Ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, Βαγγέλη Λιόλιος, είχε συνάντηση με τον ισχυρό άντρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, όσον αφορά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας από τον Δημήτρη Ιτούδη.

KEN 4

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε πως ακόμα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, όμως η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό επίπεδο και αναμένονται εξελίξεις.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου στη NOVA:

«Είχα μία πρόσκληση από τον κ. Βατούτιν να επικοινωνήσουμε. Κάναμε μία συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Είναι μία πολύ ωραία προσωπικότητα και φυσιογνωμία, που μου έκανε θετική εντύπωση και ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά θέματα.

Κουβεντιάσαμε και το θέμα σχετικά με τον κ. Ιτούδη. Άλλωστε αυτό ήταν το κύριο μέλημα. Η ΤΣΣΚΑ έχει κατανοήσει πλήρως το πλάνο μας και το αντίστροφο.

Δεν υπάρχει λευκός καπνός, αλλά είμαστε σε μία καλή επικοινωνία, το μέλλον θα δείξει πόσο καλά θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο κ. Βατούτιν είναι μία ηγετική φυσιογνωμία, είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτή η συνάντηση. Από αυτές τις συζητήσεις μόνο κάτι καλό μπορεί να βγει. Ευελπιστώ στο μέλλον να πάνε όλα καλύτερα».

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})

(function() {
var audio = document.getElementById(‘articleAudioPlayer’),
buttons = document.querySelectorAll(‘.playPauseButton’),
b = 0;
for (b; b < buttons.length; b++) {
var button = buttons[b];
button.parentElement.setAttribute('style', '');
button.addEventListener('click', function(e) {
var icon = this.querySelector('i');
e.preventDefault();
if (audio.paused) {
audio.play();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-stop');
} else {
audio.pause();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-headphones');
}
});
}
})();