ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην κορυφή το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

stivos niki

Η επιστροφή της αθλητικής κανονικότητας της περασμένης χρονιάς, σηματοδότησε και την επιστροφή της αξιολόγησης των σωματείων του στίβου της χώρας. 

KEN 728X100

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων από την ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ, έβαλε τη σφραγίδα της άκρως επιτυχημένης πορείας του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Το τμήμα στίβου του Συλλόγου, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της λειτουργίας του κατετάγη στην πρώτη 50άδα (θέση 48) σε σύνολο 256 σωματείων της χώρας, γεγονός το οποίο το κατατάσσει στα κορυφαία πανελληνίως. 

Ακόμη ένα ρεκόρ για το τμήμα, είναι η τρίτη θέση σε επίπεδο περιφέρειας, κοντά σε παραδοσιακά ισχυρούς συλλόγους όπως ο Πελασγός Λάρισας, ενώ σε επίπεδο Μαγνησίας, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου έχει εδραιώσει την πρώτη θέση και κάτι που αρμόζει στη διαχρονική αγωνιστική παρουσία του συλλόγου, έχοντας μάλιστα μεγάλη διαφορά από τον επόμενο. 

Όπως δήλωσε ο έφορος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης «Επιτυχίες όπως αυτές, αποτελούν την κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε μέσα από ισχυρούς δεσμούς διοίκησης, προπονητών, ακαδημιών και σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό εξοπλισμού και εγκαταστάσεων, τη σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας. Να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τις αγωνιστικές επιτυχίες και διακρίσεις. Συνεχίζουμε δυνατά, θέτοντας τον πήχη των επιτυχιών ακόμη υψηλότερα». 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!