ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σωτήρης Χατζάκης απαντά στην επιστολή του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη

1638538430 465615Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021, 13:40

KEN 4

 

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, μέσα από μια μακροσκελή επιστολή, τοποθετήθηκε σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Σωτήρη Χατζάκη, στην οποία κατηγορεί ευθέως και ανοικτά τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για υποκρισία, φαυλότητα, διπροσωπία και ψευδολογία.

Μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού ο Σωτήρης Χατζάκης απάντησε στη μακροσκελή επιστολή του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη.

«Κατ’ αρχήν συλλυπητήρια στα παιδιά για τον θάνατο της μητέρας τους. Καταλαβαίνω όσα λέει ο Γιάννης, γιατί θέλει να υπερασπιστεί τον αδερφό του. Όμως πάνω στη στενοχώρια του, υπερβάλλει και θυμώνει με έναν τρόπο που δε θα βοηθήσει τον αδερφό του. Πονάω για αυτά τα παιδιά. Ήμουν πράγματι πολύ φίλος με τον πατέρα τους, γιατί τα παιδιά ήταν μικρά. Ήταν και δάσκαλός μου.

Όμως υπάρχει και η κοινωνία, το κοινό μέτρο και η κοινή γνώμη, που έχει θορυβηθεί, έχει υποστεί έναν κλονισμό με αυτά που φέρεται να έχει κάνει ο Λιγνάδης. Το κίνημα #metoo, το οποίο μέσα στο κείμενό του ο Γιάννης Λιγνάδης αποδοκιμάζει, κατά κάποιον τρόπο, δεν βγήκε τυχαία, δεν φύτρωσε σαν ραπανάκι ξαφνικά. Φύτρωσε γιατί γεννήθηκε από τη βία κάποιων ανθρώπων. Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός, άλλο ο ερωτισμός και άλλο η παρενόχληση.

Δεν είμαστε υπέρ ενός θεάτρου όπου θα φοβάται ο άλλος να φλερτάρει αλλά είμαστε υπέρ ενός θεάτρου που δε θα κακοποιείται εργασιακά και σεξουαλικά κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Χατζάκης.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!