ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Barber O’clock: Tips για να μεγαλώσεις τα γένια σου

jorgis3 1

Ιστορικά, είναι ένα στοιχείο εξουσίας. Για αυτό και μερικοί από τους πιο ισχυρούς άνδρες είχαν μούσι. Οχι βέβαια ότι αυτό απασχολεί τα εκατομμύρια άνδρες που έχουν υποκύψει τελευταία στη μόδα που τους έκαναν να ξεχάσουν τα «γένια τριών ημερών» με τα οποία γοήτευαν τις γυναίκες έως πρότινος και να αρχίσουν να «καλλιεργούν» πλούσιες γενειάδες.

KEN 728X100

Το «σπορ» όμως δεν είναι εύκολο, καθώς και αυτό έχει τα μυστικά του. Αν και η ηλικία και τα γονίδια παίζουν ρόλο στο πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα γένια, σύμφωνα με τον ειδικό Θοδωρή Ευδαίμων στο Barber O’clock υπάρχουν κάποια τρικ που κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη. Είναι αυτά:

Δώστε στα γένια σας τα «εφόδια» για τα μεγαλώσουν.
Διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, λιγότερο στρες και περισσότερος ύπνος μπορούν να βοηθήσουν. Ακόμη και η κατανάλωση οχτώ ποτηριών νερού καθημερινά θα ενισχύσει την προσπάθεια. Επίσης, υπάρχουν και σχετικά συμπληρώματα διατροφής, με βιταμίνες Β6, C και Ε.


Αφιερωθείτε στην προσπάθεια.
Συνήθως οι άνδρες έχουν παράλογες προσδοκίες σε αυτό το θέμα. Είναι απίθανο να ξυπνήσει κανείς με ένα πλούσιο μούσι ξαφνικά, οπότε θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να το πετύχει. Οι περισσότεροι ξεπερνούν την ενοχλητική φάση της φαγούρας μετά από μία εβδομάδα, οπότε απλά δείξτε υπομονή. Εναλλακτικά, οραματιστείτε πώς θα είναι το μούσι σας, διαλέγοντας πώς θέλετε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Εκμεταλλευτείτε το μούσι που έχετε ήδη.
Επειδή δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό μήκος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε περήφανοι για το μούσι που έχετε ήδη. Δοκιμάστε νέα στιλ και φροντίστε να τριμάρετε συχνά, ώστε να μοιάζει πιο πυκνό και όμορφο. Κόβοντας ουσιαστικά δυναμώνεται το μούσι, ώστε να μεγαλώσει περισσότερο.

Γεμίστε τα κενά.
Αρκετοί άνδρες έχουν πρόβλημα, καθώς το μούσι τους έχει κενά σημεία. Μπορείτε να τα «γεμίσετε» με προϊόντα που δίνουν την αίσθηση πιο πυκνών γενιών. Οι περισσότεροι διάσημοι το κάνουν αυτό.

Κρατήστε το τριχωτό του προσώπου σε καλή κατάσταση.
Μόλις έχετε πετύχει το μούσι που θέλατε, φροντίστε το συχνά ώστε να μη χρειαστεί να ξυριστείτε και να αρχίσετε από την αρχή. Το καστορέλαιο είναι μία καλή λύση, καθώς βοηθά την ανάπτυξη της τρίχας.

Barber O’clockThodoris Eudaimon. Γαλλίας 4. Πλατεία Ελευθερίας. Τηλέφωνο ραντεβού: 698 074 5737

error: Content is protected !!