Αχιλλέας Μπέος: Νομικά αμόρφωτοι ή εμπαθείς οι δικαστές που καταδίκασαν τον Πολίτση;

128897438 2728819147381156 6864393028255954309 o 2 1024x672 1 3

Παρέμβαση στην απόφαση του δικαστηρίου στον Βόλο, με την οποία καταδικάστηκε ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του δήμου Βολου Γ. Πολιτσης, έκανε ο Δημαρχος Αχιλλεας Μπεος.

KEN 4

Σε δήλωση του αναφέρει:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι συνεργάτης μου καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με μία παντελώς αβάσιμη νομικά απόφαση που με κάνει να διερωτώμαι εάν ακόμη συνεχίζουν να υπάρχουν σε αυτή την πόλη δικαστικοί λειτουργοί που λειτουργούν με εμπάθεια στο πρόσωπό μου.

Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω την απόφαση αυτή: ή είναι προϊόν εμπάθειας ή οφείλεται στο ότι είναι νομικά αμόρφωτοι .

Η αίσθηση μου αυτή επιτείνεται και από τους «πανηγυρισμούς» γνωστών δημοσιογραφικών σκουπιδιών που για χρόνια, δεκαετίες τώρα, λυμαίνονταν αυτή την πόλη.

Προτείνω στο συνεργάτη μου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου προσφεύγει για την έφεσή του, να παραστεί χωρίς δικηγόρο, αφού θα αθωωθεί πανηγυρικά. Γιατί δεν μπορεί οι Δικαστές παρά να αποφασίζουν με βάση τους Νόμους και όχι τις προτιμήσεις και τις δοξασίες τους. Και γι αυτές τις αποφάσεις τους κρίνονται από υπερκείμενα όργανα απονομής Δικαιοσύνης.

Ευτυχώς και σε αυτή την πόλη υπάρχουν Δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα και σε αυτούς προσβλέπουμε. Εάν πάντως βρισκόμουν εγώ στη θέση του συνεργάτη μου, ήδη θα είχα προχωρήσει σε προσφυγές εναντίον τους για την έκδοση της νομικά αβάσιμης αυτής απόφασης.

Κλείνοντας μια επισήμανση. Βλέποντας να επικροτούν αυτή την απόφαση το τρίο Σκοτινιώτης, Καρεκλίδης και Τασσοπούλου εύκολα μπορεί να συμπεράνει τί συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στην πόλη αυτή. Εύκολα..».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!