Καπουνριώτης: Ο Δήμαρχος δεν έσυρε κανένα με το ζόρι στη παραλία

46846526 2291750131108310 1389710005187379200 n

Σε δήλωσή του, αναφορικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καπουρνιώτης επισημαίνει:

KEN 728X100

Εντυπωσιακός ο Βόλος τη νύχτα. Οι δρόμοι του κέντρου με το μπλε ουρανό τους και γενικότερα όλο το λαμπερό σκηνικό προσθέτουν νότες αισιοδοξίας στη ζωή μας, σε μια περίοδο που η πανδημία δε λέει να μας αφήσει. Άκρως εντυπωσιακή και η εκδήλωση έναρξης της εορταστικής περιόδου, από το Δήμαρχό μας Αχιλλέα Μπέο, με τη συμμετοχή της μοναδικής Άννας Βίσση και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά.

Είναι προφανές πως οι ημέρες των Χριστουγέννων, πέρα από τους θρησκευτικούς συμβολισμούς που φέρουν, σπάνε τη ρουτίνα της καθημερινότητας και δίνουν ένα διαφορετικό ρυθμό στη ζωή μας με τα στολίδια και τη λάμψη τους. Ο εορτασμός, ειδικά φέτος που ζούμε μέσα στη πανδημία, υπό την απειλή ασθένειάς μας και με αβεβαιότητα για το μέλλον, είναι απαραίτητος, πάντα όμως τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας.Όμως αυτή είναι η ζωή!!

Η Δημοτική αρχή σέβεται και τιμά το πόνο, το δράμα και το πένθος όλων όσων έχουν πληγεί από τη πανδημία, όμως υποχρεούται να φροντίσει και για τις χιλιάδες των δημοτών που είτε έχουν ανάγκη τη προσφερόμενη χαρά και ευχαρίστηση, είτε ζουν από αυτές τις εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος δεν έσυρε κανένα με το ζόρι στη παραλία. Τόνισε και ξανατόνισε, ότι όσοι προσέλθουν να απολαύσουν τη τελετή έναρξης, θα πρέπει να φορούν μάσκες και να τηρούν απόσταση μεταξύ τους. Μοίρασε χιλιάδες μάσκες. Επεσήμανε την εφαρμογή των περιορισμών για τους ανεμβολίαστους. Κάποιοι καλοί όμως άνθρωποι, κάποιοι που μετέχουν σε καλές παρέες, θέλησαν να κλέψουν λίγο από τη λάμψη της τελετής έναρξης, λίγο από τα υπέροχα video που κυριαρχούν στο διαδίκτυο και διαφημίζουν τη πόλη μας ανά τον κόσμο και πήραν σβάρνα τα αντιπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης και τους λογαριασμούς τους και ως απόλυτοι γνώστες και ειδικοί όλων των ειδικοτήτων, κατήγγειλαν το Δήμαρχο για το αποτρόπαιο έγκλημα της γιορτής της πόλης. Δυστυχώς μόνον στιγμές δημοσιότητας, ίσως, να εισέπραξαν, σίγουρα όμως αρνητικής.Εραστές του παλαιού παρελθόντος, του σκότους των ημερών των Χριστουγέννων.Θα περάσουν καμιά δεκαριά ημέρες, με προσευχές τους για να έλθουν άσχημα μαντάτα για τη πόλη, σε αριθμούς συνανθρώπων μας που θα νοσήσουν με αποκλειστική ευθύνη του Μπέου. Σίγουρο είναι ότι διατυμπανίζουν ψεύτικο ενδιαφέρον.

Σπέρνουν φόβο, καμουφλάροντας τεχνηέντως τη μεγαλομανία για εξουσία και το πραγματικό τους ζόρι. Το πραγματικό τους ζόρι, με περίσσια μίσους είναι η αποδοχή του Μπέου και το δεδομένο παραμονής του, για μια τουλάχιστον ακόμη θητεία, στη θέση του Δημάρχου Βόλου.Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ακόμη και γεγονότα λυπηρά και τραγικά.Δυστυχώς το μέτρο έχει χαθεί.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! σε όλους μας, κυρίως με υγεία και αγάπη…

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!