ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα: Έρχεται μελέτη για την πολεοδόμηση τμήματος της περιοχής πάνω από την περιφερειακή της Τρικάλων

Screenshot 1 1 780x405

Ανοίγει ο δρόμος για το «μεγάλωμα» της Λάρισας, καθώς σύμφωνα με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, θα ανατεθεί μελέτη πολεοδόμησης για το πάνω τμήμα της περιφερειακής της Τρικάλων.

Η σχετική δήλωση έγινε στο πλαίσιο απάντησης του κ. Καλογιάννη σε ερώτηση της παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών» σχετικά με την πορεία του αιτήματος παραχώρησης στρατιωτικών εκτάσεων στο δήμο.

Ο κ. Καλογιάννης θύμισε πως προεκλογικά βούληση της δημοτικής αρχής είναι να προχωρήσουν σχέδια πόλης σε τρεις πολεοδομικές ενότητες, Τερψιθέα, Φαλάνη και στη θέση «Οχτάρια», ενώ για τις καθυστερήσεις που εμφανίζονται στο θέμα των στρατιωτικών εκτάσεων κατηγόρησε για αδιαλλαξία το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο όπως εξήγησε εμπλέκεται και στην επέκταση της πόλης πάνω από την περιφερειακή της Τρικάλων, αφού διαθέτει κι εκεί ιδιοκτησίες!

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι «η Λάρισα ίσως δε χρειάζεται μεγάλες εκτάσεις σχεδίου πόλης, δεδομένου ότι οι υποδοχείς που έχει όπως Τούμπα και Αβέρωφ δίνουν λύσεις.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!