Προθεσμία 48 ωρών δόθηκε στον δράστη της νέας γυναικοκτονίας στη Λακωνία, ο οποίος τώρα δηλώνει «μετανιωμένος» και ρωτάει για τα παιδιά του. Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

KEN 4

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ρωτάει για τα παιδιά του, τα οποία βρίσκονται σε συγγενικό πρόσωπο στον Βλαχιώτη Λακωνίας, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο δράστης πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Έτσι, θα βρεθεί στο δικαστικό μέγαρο της Σπάρτης την ερχόμενη Παρασκευή.

Τι υποστήριξε ο δράστης

Ο συζυγοκτόνος στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά τηλεφώνησε στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου». Όπως συνάγεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η παθολογική ζήλεια του δράστη, ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατά. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν οι δύο γιοι του ζευγαριού, ηλικίας 8 και 10 ετών. Τα παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται από τον αδελφό του θύματος, δεν γνωρίζουν ακόμη ότι η μητέρα τους είναι νεκρή, ενώ παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο.

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})

(function() {
var audio = document.getElementById(‘articleAudioPlayer’),
buttons = document.querySelectorAll(‘.playPauseButton’),
b = 0;
for (b; b < buttons.length; b++) {
var button = buttons[b];
button.parentElement.setAttribute('style', '');
button.addEventListener('click', function(e) {
var icon = this.querySelector('i');
e.preventDefault();
if (audio.paused) {
audio.play();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-stop');
} else {
audio.pause();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-headphones');
}
});
}
})();