«Νέα Ιωνία – Βόλος, οι άνθρωποι και η πόλη σε κίνηση 1922-2022»

νεα ιωνια 1

Η ερευνητική ομάδα του έργου «100memories: Ολοκληρωμένη δράση φυσικής και ψηφιακής τεκμηρίωσης και προβολής της μικρασιατικής προσφυγικής μνήμης», που υλοποιείται στο Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, προσκαλεί όσες και όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν το προσφυγικό παρελθόν και να (συν)διαμορφώσουν αφηγήσεις για την ιστορία και το παρόν της Νέας Ιωνίας Βόλου σε ένα εργαστήριο με θέμα: «Νέα Ιωνία-Βόλος, οι άνθρωποι και η πόλη σε κίνηση 1922-2022».

KEN 4

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου γίνονται τέσσερις συναντήσεις (Νοέμβριο και Δεκέμβριο) στο Μεταξουργείο Νέας Ιωνίας Βόλου (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως).

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα των εργαστηρίων, εντάσσεται η Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021Ώρα: 18.30Τα εργαστήρια φιλοξενούνται από το Δήμο Βόλου στο Μεταξουργείο Νέας Ιωνίας Βόλου (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως). Ελεύθερη συμμετοχή, μετά από δήλωση, στο email: [email protected] Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, καθώς και οι οδηγίες που θα είναι σε ισχύ την ημέρα διεξαγωγής, για την παραμονή σε κλειστούς χώρους. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210.72.73.582.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!