Μαγνησία: Ποινή φυλάκισης σε γονείς που χτύπησαν την 15χρονη κόρη τους – «Φοβάμαι, έχω πέσει θύμα κακοποίησης»

ΞΥΛ ΑΝ 3

Με ποινή φυλάκισης ενός έτους, με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν δύο γονείς από την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης κόρης του .

KEN 728X100

Το απόγευμα της Πέμπτης η 15χρονη μαθήτρια μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη έστειλε μήνυμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στο 1056, στο οποίο ανέφερε ότι οι δύο 48χρονοι γονείς την χτυπούν, όπως συνέβη και εκείνη την ημέρα. Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στο μήνυμα της ανέφερε, «Φοβάμαι, έχω πέσει θύμα κακοποίησης».

Μετά από εισαγγελική παραγγελία, αστυνομικοί του οικείου ΑΤ συνέλαβαν τους δύο γονείς, εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη κατά ανηλίκου και την Παρασκευή βρέθηκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στην απολογία του οι δύο γονείς υποστήριξαν ότι η κόρη τους λόγω της εφηβικής ηλικίας αντιδρά και όταν της ανέφεραν ότι θέλουν να τη σπουδάσουν και να πάρει πτυχίο Αγγλικών, εκείνη τους έβρισε. Η εισαγγελέας τους τόνισε ότι η πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το παιδί τους, καθώς στην ηλικία του βρίσκεται λόγω της πίεσης μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο ή να φύγει ακόμα και από το σπίτι.

Επίσης παραγγέληθηκε η διενέργεια κοινωνικής έρευνας για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης της 15χρονης, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια προκαταρκτικής εξέταστασης, για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί και άλλες αξιόποινες πράξεις της ίδιας φύσεως.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!