ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Έδειραν την κόρη τους επειδή δεν πήρε πτυχίο στα Αγγλικά

via 2

Το 15χρονο κορίτσι δεν κατάφερε να πάρει το πτυχίο των Αγγλικών. Όταν το ανακοίνωσε στους γονείς της, εκείνοι την έδειραν. Το κορίτσι το βράδυ κατάφερε να στείλει μήνυμα στο Χαμόγελο του Παιδιού στο «1056» και να ζητήσει βοήθεια. «Φοβάμαι ότι έχω πέσει θύμα κακοποίησης» είπε.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το χαμόγελο του Παιδιού με τη σειρά του ενημέρωσε τόσο την εισαγγελία όσο και την αστυνομία στο Βόλο για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η παρέμβαση του εισαγγελέα ήταν άμεση και οι δυο γονείς συνελήφθησαν και τους ασκήθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη κατά ανηλίκου και πέρασαν από αυτόφωρο.

«Μας έβρισε»

Μάλιστα στο δικαστήριο καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή. Στην απολογία τους οι δυο γονείς ισχυρίστηκαν ότι η κόρη τους είναι αντιδραστική λόγω εφηβείας και πως όταν της είπαν ότι θέλουν να τη σπουδάσουν για να πάρει πτυχίο Αγγλικών, εκείνη τους έβρισε.

Η εισαγγελέας προειδοποίησε τους γονείς ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το παιδί τους σε αυτήν την κρίσιμη ηλικία καθώς η έντονη πίεση που μπορεί να νιώσει να την οδηγήσει να φύγει ακόμα και από το σπίτι και αυτό να την εκθέσει σε μεγαλύτερους κινδύνους.

Εισαγγελική έρευνα

Παράλληλα η Εισαγγελέας έδωσε εντολή να γίνει και έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της 15χρονης, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί και άλλες αξιόποινες πράξεις της ίδιας φύσεως.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!