ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Τρόφιμα για 60 οικογένειες χάρισε το τμήμα AHEPA

unnamed 7

Το τμήμα του Βόλου ΗJ- 13 Αργοναύτες της AHEPA, αναγνωρίζοντας το σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά μεγάλης ποσότητας σε τρόφιμα για 60 οικογένειες . Ο Πρόεδρος του Τμήματος του Βόλου και τα μέλη της AHEPA ΗJ- 13 Αργοναύτες επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Παντοπωλείου προκειμένου να παραδώσουν οι ίδιοι τη δωρεά.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε σχετική ανακοίνωση το Τμήμα αναφέρει: «Βρεθήκαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου προκειμένου ως AHEPA ΗJ- 13  VOLOS να λειτουργήσουμε υποστηρικτικά σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια υποστήριξης των συμπολιτών μας, που γίνεται καθημερινά τόσο από τη Δημοτική Αρχή όσο και από τους εργαζομένους της δομής. Η οικονομική κρίση αλλά και η πανδημία οδήγησε πολλούς ανθρώπους στην αναζήτηση δομών για την κάλυψη βασικών τους αναγκών. Συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά αλλά και κοινωνικά προβλήματα στρέφονται καθημερινά στις κοινωνικές δομές του Δήμου Βόλου προκειμένου να βρουν υποστήριξη. Ζωτικό κύτταρο του δικτύου κοινωνικών υπηρεσιών, αποτελεί η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου, η οποία δέχεται δωρεές και χορηγίες των συμπολιτών μας, επιχειρήσεων, συλλόγων και φορέων της τοπικής κοινωνίας, προς υποστήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας.

Η σπουδαιότητα αυτού του Παντοπωλείου έγκειται στο γεγονός ότι προσφέρει στους συμπολίτες μας, όχι μόνο τις γιορτινές μέρες αλλά όλο το χρόνο, γι αυτό και οι ανάγκες του για δωρεές είναι μεγάλες. Ανταποκρινόμενοι, ως Τμήμα της AHEPA, σε αυτές τις ανάγκες προχωρήσαμε κι εμείς σε δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ευχόμαστε καλές γιορτές και με τη βοήθεια όλων μας καμία οικογένεια αυτές τις Άγιες μέρες να μη μείνει χωρίς υποστήριξη.» 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
fdfdfd

Καρέ – καρέ η ληστεία στο χρωματοπωλείο του Π. Πάνου στον Βόλο [βίντεο]

SXoleio volos

Viral η αντίδραση Βολιώτη πατέρα στο σχολείο του παιδιού του – Η «κατσάδα» στους καθηγητές για το «γονέας Α’» και «γονέας Β’» [εικόνα]

diakopi reumatos

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στο κέντρο του Βόλου και τη Νέα Ιωνία

5684537 1

Βόλος: Νεαρή «κατέρρευσε» στον δρόμο – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

panos

Βόλος: Διέρρηξαν το κατάστημα του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου – Δράστης σερνόταν σαν «αίλουρος» για να αποφύγει τις κάμερες [εικόνες]

307054742 801271251216805 5732374457558331498 n

Θλίψη στον Βόλο – Έφυγε από τη ζωή μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού

gamos

Απίστευτο περιστατικό στο Αλιβέρι: Διαλύθηκε αρραβώνας on camera με αποζημίωση… 50.000 ευρώ [βίντεο]

1561297

Άβα Γαλανοπούλου: Τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον Βολιώτη πρώην σύντροφό της

1 36

Bόλος: Συνεχίζεται η «μεταμόρφωση» των Παλαιών – Πεζοδρομήσεις και έργα πνοής στην περιοχή [εικόνες]

error: Content is protected !!