ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Θεσσαλίας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας

IMG 20211214 185828 780x405

Στο επίκεντρο της ραδιοφωνικής εκπομπής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας που αναμεταδίδεται από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 18:00 και την επιμελείται η εκπαιδευτικός-διοικητικός υπάλληλος της ΠΔΕ, Ντούσιου Αλεξάνδρα, βρέθηκαν αξιόλογοι καλεσμένοι που επιβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας με θεσμικούς φορείς της πόλης.

Την εκπομπή τίμησαν με τη παρουσία του, ο Διοικητής της Τροχαίας Λάρισας, Αστυνομικός υποδιευθυντής Βασίλης Βλαχογιάννης που μίλησε για τη συνεργασία Τροχαίας με την εκπαιδευτική κοινότητα σε προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-ΚΔΘ, κ.Νίκος Παπαγεωργίου κιαι ο Γεν.Γραμματέας, Αχιλλέας Κέλλας μας ενημέρωσαν διεξοδικά για το νέο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» και την σημαντική εθελοντική προσφορά του ΤΕΕ σε ιανό και σεισμούς αλλά και για το πρόγραμμα «ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΥΛΕΣ».

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ, κ.Γιώργος Τράντας μας περιέγραψε τις δύσκολες και όμορφες στιγμές, μιας διαφορετικής εκπαιδευτικής διαδικασίας, των Φυλακών και την προσπάθεια κάποιων για επανένταξη στη κοινωνία. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας μέσω της Προεδρου του, κ. Ιωάννας Καραβάνα μετέφερε το πιο σημαντικό και αισιόδοξο των ημερών, της αξίας και της δύναμης της πρόληψης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100 2
error: Content is protected !!