ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοσμηματοπωλείο Χρυσόλιθος: Μονόπετρο για δώρο Χριστουγέννων; Γιατί όχι!

Category banner 870x240 e1577105142924

Όταν αναζητάτε το ιδανικό κόσμημα για κάθε περίπτωση και σας ενδιαφέρει η ποιότητα να συνδυαστεί με την καλή τιμή, δεν χρειάζεται να περιμένετε τον Άι Βασίλη να κάνει το θαύμα του. Πηγαίνετε κατευθείαν στο κοσμηματοπωλείο.

KEN 728X100

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία από χειροποίητα κοσμήματα χρυσά κατασκευασμένα με λεπτομέρεια και μεράκι σε 9Κ, 14Κ και 18Κ, κάθε λατρεμένη στιγμή της ζωής σας βρίσκει το κόσμημα που της ταιριάζει. Μοντέρνα και πιο κλασικά σχέδια σε μονόπετρα δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, χρυσούς σταυρούς βάπτισης υψηλής ποιότητας κατασκευής διακοσμημένα με φινέτσα και λεπτομέρειες, διατίθενται σε εξαιρετικές τιμές που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις. Φυσικά στα πιο λαμπερά δώρα για τις γιορτές δεν θα μπορούσαν να μην περιλαμβάνονται οι πιο επίσημες στιγμές όπως οι γάμοι και οι αρραβώνες. Λαμπερές βέρες, σε μοναδικά σχέδια για το κόσμημα που αποτελεί το σύμβολο αγάπης που θα ακολουθεί το ζευγάρι σε όλη του την ζωή.

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες βερών στην Ευρώπη, η Breuning, γερμανικών προδιαγραφών, χαρίζουν την μέγιστη πολυτέλεια, με υψηλό επίπεδο σχεδιασμού. Βέρες που είναι ανατομικές και δεν αφήνουν σημάδια στα δάχτυλα. Επίσης, μια πολύ έξυπνη επιλογή για δώρο φέτος στις γιορτές ή ακόμη και για μια πρόταση γάμου είναι και ένα μονόπετρο! Είτε κάτι κλασσικό, ρομαντικό είτε πιο μοντέρνο, ένα μονόπετρο πάντα θα ξεχωρίζει στο χέρι της αγαπημένης σας. Στο Κοσμηματοπωλείο «Χρυσόλιθος – Κόκλας» μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το μοναδικό κόσμημα για το άλλο σας μισό.

Φέτος στις γιορτές, ξεφύγετε από τα τυπικά δώρα μαζικής παραγωγής χωρίς προσωπικότητα και δείξτε στο άλλο σας μισό πόσο πραγματικά διαφέρετε.

Είμαστε στη διάθεσή σας και σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά!
Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Jewellery Store
Καρτάλη 86, Βόλος τηλ.: +30 24210-21417
email: [email protected]
Facebook Page: ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ Facebook
Profile: Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο

error: Content is protected !!