Στο 95% η πληρότητα σε Βόλο και Πήλιο για τα Χριστούγεννα – Λίγο χαμηλότερα η Πρωτοχρονιά

1222410 v3

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας για τις ημέρες των εορτών αποδεικνύεται και φέτος ο Βόλος και η ευρύτερη περιοχή, καθώς οι κρατήσεις στα καταλύματα έχουν πιάσει “ταβάνι”. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr οι πληρότητες αγγίζουν ήδη το 95% σε Βόλο και Πήλιο, τόσο σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια όσο και σε κατοικίες Airbnb.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει πλήρως ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης, ο οποίος όμως επισημαίνει οτι μπορεί οι κρατήσεις να είναι πολλές, όμως ο τζίρος αποτελεί “πονοκέφαλο” για τους επιχειρηματίες του τουρισμού.

«Ο μέσος όρος των ξενοδοχείων στη Μαγνησία θα ξεπεράσει σε τζίρο το 45% και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, όσον αφορά στην οικονομία, το ταμείο και την ρευστότητα των ξενοδόχων» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο TheNewspaper.gr.

Σε κάθε περίπτωση για τους επισκέπτες της τελευταίας στιγμής, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα δωμάτια, και μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα και στις γύρω περιοχές, αλλά είναι ελάχιστα και πρόκειται να εξαντληθούν εντός της ημέρας.

Χαμηλότερα κινούνται αυτή την ώρα οι κρατήσεις για το διήμερο της Πρωτοχρονιάς, αφού η πληρότητα των καταλυμάτων φτάνει το 85%.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!