ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λεωνίδας Καλαθάς: 5 λόγοι για να προτιμήσετε το φυσικό αέριο

καλοριφερ

Το φυσικό αέριο είναι η πιο οικονομική και καθαρή πηγή ενέργειας.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν την αυτονομία και την οικονομία που παρέχει το φυσικό αέριο. Ο Λεωνίδας Καλαθάς μας δίνει 5 λόγους για να προτιμήσετε και εσείς το φυσικό αέριο μέσα στο σπίτι σας.

Θέρμανση: Με το φυσικό αέριο μπορείτε να έχετε θέρμανση σε όλο το σπίτι με απόλυτο έλεγχο και χωρίς να χρειάζεται να κάνετε περιττές σπατάλες.

Μαγείρεμα: Το φυσικό αέριο βοηθάει στην επίτευξη της θερμοκρασίας που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Επίσης αν χρειαστεί να κάνετε μπάρμπεκιου τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια.

Μπάνιο: Από τη στιγμή που θα βάλετε φυσικό αέριο δεν θα χρειαστεί ξανά να κάνετε μπάνιο με κρύο νερό. Θα έχετε πάντα ζεστό νερό όποτε και αν το χρειαστείτε.

Το φυσικό αέριο δίνει και πολλά πλεονεκτήματα σε όσους μαγειρεύουν.

Σταθερή παροχή: Με το φυσικό αέριο δεν εξαρτάστε από κανέναν και το δίκτυό σας είναι πάντα συνεχές. Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να διακοπεί η παροχή είναι για λόγους ασφαλείας (π.χ. πυρκαγιά).Το μόνο σίγουρο είναι πως η παροχή δεν θα σταματήσει ποτέ λόγω κακοκαιρίας ή υπερφόρτωσης.

Τέλος στις οσμές: Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του φυσικού αερίου είναι πως είναι εντελώς άοσμο, αθόρυβο και καθόλου ρυπογόνο. Βοηθάει επίσης, στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου καθώς παράγει λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα και δεν περιέχει ενώσεις θείου που προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής.

error: Content is protected !!