ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εναλλακτικά Μονόπετρα για μια Ονειρεμένη Πρόταση Γάμου

received 390008148770245

Η αρχή μιας καινούργιας ζωής και η επισημοποίηση ενός δεσμού για ένα ζευγάρι επισφραγίζεται αρχικά με την αγορά ενός μονόπετρου δαχτυλιδιού στην γυναίκα. Η ένδειξη αυτή κρύβει μέσα της πολλά συναισθήματα καθώς συνήθως επιλέγεται από τον άνδρα σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο αλλά και έχοντας στην σκέψη του πως φαντάζεται το ιδανικό μονόπετρο για τη γυναίκα της ζωής του. Συνήθως αρχικά στο μυαλό όλων έρχονται μονόπετρα δαχτυλίδια κλασικής λευκής απόχρωσης στο διαμάντι. Στην πραγματικότητα όμως οι επιλογές είναι πολλές και εναλλακτικές κάνοντας πολύ ξεχωριστή και μοναδική την επιλογή ενός μονόπετρου με χρωματιστούς πολύτιμους λίθους. Ένα εναλλακτικό μονόπετρο δαχτυλίδι με ζαφείρι, ρουμπίνι, σμαράγδι, μαύρο διαμάντι, Aquamarine, Topaz, Μοργκανίτη θα κάνει την πρόταση γάμου τόσο ξεχωριστή που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη λόγω μοναδικότητας του εκάστοτε χρώματος του λίθου.

KEN 728X100

Μονόπετρο Δαχτυλίδι  με Ζαφείρι

            Ένα μονόπετρο δαχτυλίδι με ζαφείρι αναμφίβολα αποτελεί μια επιλογή που λόγω του έντονου μπλε χρώματος μπορεί να φέρει στο ζευγάρι πολλές αναμνήσεις μέσω των βιωμάτων που έχουν μοιραστεί προτού φτάσουν στην πολυπόθητη πρόταση. Η χρωματική επιβλητικότητα του λίθου και η ποιότητα του μπορεί να αναδειχθεί εξαιρετικά μέσω της συνύπαρξης μικρών λευκών διαμαντιών. Το στόλισμα του μονόπετρου με ζαφείρι μπορεί να είναι είτε πιο λιτό είτε πιο εντυπωσιακό βάση των διαμαντιών που φέρει επάνω του. Η χαρακτηριστική όψη του λίθου κάνει την επιλογή αυτού του μονόπετρου δαχτυλιδιού ιδιαίτερα διαχρονική.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι  με Ρουμπίνι

            Το πορφυρό κόκκινο χρώμα του κάνει την επιλογή αυτού του μονόπετρου μια ιδιαίτερα συμβολική επιλογή για πρόταση γάμου. Η ένδειξη πάθους και αφοσίωσης μπορεί να συνοδευτεί μέσω της επιλογή ενός μονόπετρου με ρουμπίνι καθώς μπορεί να συμβολίσει την πληθώρα συναισθημάτων αγάπης που κατέχει ο άνδρας για τη σύντροφο του με τη επιλογή αυτού του κοσμήματος. Η επιβλητικότητα και η αρχοντική όψη του λίθου θα μείνει σίγουρα αξέχαστη σε όλους και μπορεί να φέρει είτε πιο λιτό στολισμό είτε πιο εντυπωσιακό με συνδυασμό λευκών διαμαντιών. Ο στολισμός του μονόπετρου μπορεί να αφορά κεντρική ή περιμετρική διακόσμηση.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι  με Σμαράγδι

            Ένα ακόμη εναλλακτικό μονόπετρο για πρόταση γάμου είναι το μονόπετρο με σμαράγδι. Αναμφίβολα παρατηρείται μεγάλη προτίμηση στον συγκεκριμένο λίθο εξαιτίας της μοναδικότητας του πράσινου χρώματος που διαθέτει. Η συνύπαρξη λευκών διαμαντιών μπορεί να απογειώσει το συγκεκριμένο κόσμημα ωστόσο μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό μόνο και μόνο εξαιτίας της επιβλητικότητας του ίδιου του λίθου. Η κάθε γυναίκα μπορεί να νοιώθει ξεχωριστή και αποτελεί ένα εναλλακτικό μονόπετρο με τρομερά σημάδια διαχρονικότητας κάτι που κάνει την επιλογή αυτού του κοσμήματος ιδιαίτερα δελεαστική.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι με Μαύρο Διαμάντι

            Αναμφίβολα η επιλογή ενός μονόπετρου με μαύρο διαμάντι θα κάνει εναλλακτική την πρόταση γάμου για το ζευγάρι. Η προτίμηση αυτή υποδηλώνει ξεκάθαρα μια πιο εναλλακτική προσέγγιση σε διάφορα ζητήματα και φανερώνει σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα της γυναίκας για την οποία προορίζεται. Μια γυναίκα με μονόπετρο με μαύρο διαμάντι είναι η γυναίκα που θέλει να ξεφύγει και να ξεχωρίσει από τις ήδη υπάρχουσες επιλογές για μονόπετρο. Επρόκειτο για μια γυναίκα με ίσως μεγάλη αγάπη στο style και την εικόνα της, για μια γυναίκα τολμηρή. Οπωσδήποτε ένα μονόπετρο με μαύρο διαμάντι αποτελεί μεγάλη ένδειξη τύχης κάτι που είναι οξύμωρο βάση των ενδεχομένων λογισμών του μαύρου χρώματος.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι με Aquamarine

            Ιδιαίτερα εναλλακτικό μονόπετρο δαχτυλίδι καθώς η επιλογή της aquamarine πέτρας υποδηλώνει μια μεγάλη γνώση και αγάπη για το γυναικείο κόσμημα. Η μοναδικότητα αυτού του λίθου απογειώνεται στο μονόπετρο δαχτυλίδι καθώς μπορεί να είναι στολισμένο με λευκά διαμάντια είτε στη βασική κεντρική πέτρα είτε περιμετρικά. Η γαλήνη του γαλάζιου χρώματος είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσει αδιάφορη σχεδόν καμία υποψήφια κάτοχο του. Η επιλογή ενός μονόπετρου με aquamarine φανερώνει πως επρόκειτο για ένα ζευγάρι που αγαπά την εναλλακτική προσέγγιση στο κόσμημα και επιθυμεί να επιλέγει βάση γούστου και όχι βάση κλασικών επιλογών.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι  με Topaz

            Μια ακόμη επιλογή εναλλακτικού μονόπετρου για πρόταση γάμου είναι ένα μονόπετρο με τοπάζι. Για τους γνώστες των συμβολισμών των πολύτιμων λίθων, το τοπάζι χαρακτηρίζει την αγάπη, έλκει τον έρωτα, την επιτυχία και την ευτυχία. Συμβολίζει αφθονία, γαλήνη, χαρά. Η επιλογή λοιπόν αυτού του μονόπετρου δαχτυλιδιού δεν θα είναι λοιπόν καθόλου τυχαία καθώς φανερώνει ένα άτομο που πιστεύει στις δυνατότητες των λίθων στον άνθρωπο και το αποδεικνύει με την συγκεκριμένη επιλογή.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι με Μοργκανίτη

            Ένα μονόπετρο με μοργκανίτη και τη μοναδική ροζ απόχρωση του θα κάνει την πρόταση γάμου πραγματικά μοναδική. Λόγω του αστερισμού του στην Αφροδίτη θεωρείται θηλυκός λίθος γεγονός που φαντάζει υπέροχο για μια εναλλακτική επιλογή μονόπετρου. Η επιλογή αυτή αναδεικνύεται εκπληκτικά με την συνύπαρξη λευκών διαμαντιών στο στολισμό του δαχτυλιδιού. Επίσης μπορεί να αναδειχθεί μοναδικά με την επιλογή του ροζ χρυσού δημιουργώντας μια καταπληκτική χρωματική αρμονία. Η ξεχωριστή θέση της γυναίκας στην καρδιά ενός άνδρα αποτυπώνεται στην επιλογή προτίμησης στο συγκεκριμένο μονόπετρο δαχτυλίδι.

        Στο  Κοσμηματοπωλείο Κόκλας (Χρυσόλιθος)  μπορείτε να βρείτε το ιδανικό εναλλακτικό μονόπετρο δαχτυλίδι κάνοντας την πρόταση γάμου σας πραγματικά ονειρεμένη. Η πληθώρα των προϊόντων και η ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με το εύρος τιμών θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας, κάνοντας πράξη την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας.

Κοσμηματοπωλείο Κόκλας (Χρυσόλιθος)
Koklas Jewellery Store
Κ. Καρτάλη 86, Βόλος
Tel: +30 24210-21417
email: [email protected]
Facebook Page: Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας
Facebook Profile: Κωνσταντίνος Κόκλας

error: Content is protected !!