ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απάτη 45.000 ευρώ στις Σποράδες – Πήρε τα χρήματα για την ανακαίνιση και δεν έβαλε ούτε λιθαράκι

1 1 2 1280x720 1

Θύμα απάτης φαίνεται πως έπεσε 60χρονη Αγγλίδα η οποία έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια σε νησί των Σποράδων. Η 60χρονη εμπιστεύτηκε μία 50χρονη μεσίτρια για να την ανακαίνιση τους αλλά αποδείχθηκε πως πήρε τη λάθος απόφαση.

KEN 728X100

Ειδικότερα, η 60χρονη αγόρασε το συγκρότημα των ενοικιαζόμενων δωματίων προκειμένου να τα ανακαινίσει και να τα νοικιάζει και για τον λόγο ότι θα είναι στην Αγγλία, ανέθεσε στην 50χρονη μεσίτρια την επίβλεψη των εργασιών με ότι αυτό συνεπάγεται. Η 50χρονη μεσίτρια ζητούσε συνεχώς χρήματα από την Αγγλίδα για διάφορες εργασίες με το συνολικό ποσό να φθάνει τις 45.000. Βέβαια όταν επισκέφθηκε το νησί το καλοκαίρι για να δει την πορεία των έργων, έμεινε άναυδη καθώς δεν έχει κατασκευαστεί το παραμικρό. Όπως ήταν λογικό ζήτησε από την μεσίτρια να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους και να τις επιστρέψει τα χρήματα, με την 50χρονη να απαντάει ότι δεν τα έχει.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση, με την μεσίτρια στην κατάθεσή της να υποστηρίζει ότι είναι μια διαφορά αστικής φύσεως και ότι δεν υπήρχε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών. Επίσης τόνισε ότι χρειαζόταν και άλλο χρόνο για να παραδώσει την δουλειά που είχε αναλάβη και εκείνη την χρονική στιγμή δεν είχε τις 45.000 ευρώ που τις είχε διαθέσει η 60χρονη Αγγλίδα.

Με την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής η 50χρονη παραπέμπεται να δικαστεί με την κατηγορία της απάτης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ενώ ο άνδρας που τη σύστησε στη μεσίτρια, απαλλάχθηκε, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία πως πήρε χρήματα από την κατηγορούμενη.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!