Διαμαρτυρία για την Υγεία την Πέμπτη έξω από το Νοσοκομείο Βόλου

50936763 612900209160432 1819221981921280000 n

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις  Μαγνησίας, απευθύνονται στα σωματεία υγειονομικών, στα σωματεία εργαζομένων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και στους μαζικούς φορείς του νομού Μαγνησίας για να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας, που οργανώνουν για την Υγεία στην είσοδο του Γ. Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» την Πέμπτη 13/1/2022 στις 11.30 το πρωί.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, “έχουν συμπληρωθεί ήδη δύο χρόνια πανδημίας, με τον λαό στη χώρα μας, όπως και οι λαοί όλου του κόσμου, να ζει ένα μαρτύριο διαρκείας που δεν του αξίζει. Ένα μαρτύριο που μέσα από τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της αστικής διαχείρισης το «φωνάζει» από παντού: Δεν υπάρχει ούτε μισό σημείο που η ζωτική ανάγκη να βγουν οι εργαζόμενοι, που είναι τα παιδιά και τα εγγόνια μας όρθιοι, από αυτή την τραγωδία, να τέμνεται με τα πρωτόκολλα της εργοδοσίας, με τις προτεραιότητες των εμπορευματοποιημένων συστημάτων Υγείας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Να ενισχυθούν οι δημόσιες δομές υγείας με άμεσες προσλήψεις του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ανάκληση των αναστολών εργασίας, και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.
  • Να επιταχθούν οι ιδιωτικές δομές υγείας, χωρίς αποζημίωση των ιδιοκτητών με μισθοδοσία του προσωπικού από το κράτος.
  • Να γίνονται μαζικά δωρεάν και επαναλαμβανόμενα test χωρίς διαχωρισμούς.
  • Να ενισχυθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού, με στοχευμένη ενημέρωση, πλήρη προληπτικό έλεγχο και παρακολούθηση των εμβολιασμένων”.
Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!