Επιβεβαιώνει το TheNewspaper.gr η σύζυγος του 48χρονου Βολιώτη που πέθανε από κορωνοϊό – «Ήμασταν αρνητές και αλλάξαμε γνώμη»

entatiki44 0

Ένας 48χρονος σωφρονιστικός, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό, σύμφωνα με όσα κατέγραψε πρώτο το TheNewspaper.gr.

KEN 4

Ήταν υγιής και έπασχε μόνο από πίεση και έπαιρνε ένα χάπι. Εισήχθη στο Νοσοκομείο Βόλου πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ σύμφωνα με όσα λέει η σύζυγός του τον περασμένο Νοέμβριο είχε κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson.

«Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος στην κοινωνία. Είχε μία εβδομάδα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και 31 του μήνα τον διασωλήνωσαν. Μου είπανε πως ήταν μία επιφανειακή πνευμονία, μετά από λίγες μέρες μου είπαν για κατεστραμμένους πνεύμονες και μέσα σε λίγες ώρες μου είπαν ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση» λέει στον Alpha η σύζυγος του 48χρονου.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο σύζυγός της είχε εμβολιαστεί, ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει μία δόση του εμβολίου και δεν πρόλαβε να κάνει τη δεύτερη, ενώ η ίδια δεν έχει κάνει καμία, και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr οτι ήταν αρνητές.

«Άδικα τον χάσαμε. Έπρεπε να τον είχαν προσέξει περισσότερο και να τον διασωληνώσουν νωρίτερα. Περίμεναν να αδειάσει δωμάτιο για να τον βάλουν σε ΜΕΘ;» τόνισε.

«Δεν ακολούθησε το αυτονόητο να εμβολιαστεί και παρασύρθηκε από τα αφηγήματα και τις φοβίες, υπέγραψε την θανατική ποινή του. Έγιναν τα πάντα από τους γιατρούς. Ήταν μία αντιστρέψιμη η κατάσταση. Δεν έπαιρναν μπροστά τα πνευμόνια. Παραπάνω από όσα μπορούσαν έκαναν οι γιατροί. Ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος» λέει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του Βόλου Νίκος Χαυτούρας.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!