Βόλος: Παράταση στη συλλογή κειμένων για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής

stack of books

To Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων ενημερώνει τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ότι παρατείνει τη συλλογή κειμένων για την επετειακή έκδοση βιβλίου για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή ως τις 20 Φεβρουαρίου.

KEN 4

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων με  τη συμπλήρωση  100  χρόνων  από  την  Μικρασιατική  καταστροφή  του 1922 προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στην επετειακή έκδοσή του  για το 2022, με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή» με πρωτότυπα κείμενά τους κυρίως, όπως ιστορικά, βιωματικά, περιπέτειες, αναμνήσεις, ιστορίες, αφηγήσεις, ποίηση, διήγημα κ.ά..

Με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε ότι θα αναδειχθεί η πλούσια πολιτιστική και πνευματική  κληρονομιά  του  Προσφυγικού  Ελληνισμού  της Μικρασίας.  Παράλληλα,  μέσα  από  τις ιστορικές  πηγές  που θα παρατεθούν θα δοθεί στον αναγνώστη η δυνατότητα να εμβαθύνει  στα  ιστορικά  γεγονότα και να κρατήσει ζωντανή την εθνική Μνήμη.

Για να υπάρχει ενιαία μορφή, παρακαλούμε να τηρηθούν οι ακόλουθες οδηγίες συγγραφής:

1.     Το κείμενο να είναι μεγέθους μέχρι 2000 λέξεις. Οι συγγραφείς μπορούν να προτείνουν φωτογραφίες, με τη λεζάντα τους, για να συνοδεύσουν το κείμενό τους.

2.     Τα βιογραφικά  τους να είναι έως 100 λέξεις. 

3.     Τα κείμενα  θα πρέπει να αποσταλούν ως τις 20/2/2022, στο  email: [email protected]

4.      Εάν οι συγγραφείς, σε διάστημα μίας εβδομάδας, δεν λάβουν απάντηση ότι το κείμενό τους ελήφθη, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Αντιπρόεδρο του ΚεΒιΜαΣυ κ. Γιώτα Κούγιαλη, η οποία θα είναι και η υπεύθυνη παραλαβής των κειμένων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6939052198

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!