ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί το μέλλον του  «Στέμματος» βρίσκεται στα χέρια της Kate Middleton;

1642447205 468602Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, 20:00

KEN 728X100 2

 

Η μόνιμα χαμογελαστή και ευδιάθετη Kate Middleton που δεν έχει προκαλέσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα στην Βασιλική Οικογένεια, φαίνεται πως είναι το πρόσωπο στο οποίο βασίζεται ολόκληρο το μέλλον της Μοναρχίας και το Παλάτι φαίνεται να το γνωρίζει καλά αυτό. 

Η Κate ακολουθούσε από την πρώτη στιγμή το Πρωτόκολλο, ενώ ταυτόχρονα έδειχνε φιλική και προσιτή στον λαό. Δεν δημιούργησε ποτέ της εσωτερικές προστριβές, είχε πάντοτε «πυροσβεστικό» ρόλο ανάμεσα στα προβλήματα που υπήρξαν ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη και δημιούργησε ένα σύγχρονο και φιλικό προφίλ για τον εαυτό της και τον θεσμό που εκπροσωπεί στα μάτια του κόσμου. 

Την ίδια στιγμή που ο Πρίγκιπας Andrew θα δικαστει καθώς κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και ο Πρίγκιπας Harry έχει παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρό από τα βασιλικά του καθήκοντα, η στυλοβάτρια του θεσμού είναι η πρόσχαρη και ενωτική Kate, σε αντίθεση με την διχαστική Meghan. Δεν ήταν άλλωστε και λίγα τα σκάνδαλα που χτύπησαν την πόρτα του Παλατιού από τα οποία προσπαθεί να βγει αλώβητο και να μην χάσει την αποδοχή και τη δημοφιλία του καθώς μπορεί να κλονίσει ολόκληρη την σταθερότητα της Βρετανίας.

O Patrick Jephson, πρώην επικεφαλής του προσωπικού της Πριγκίπισσας Diana δηλώνει στη New York Post: «Σε μια περίοδο που την κοινή γνώμη απασχολεί το σκάνδαλο με τον Πρίγκιπα Andrew, η μοναρχία έχει απεγνωσμένα ανάγκη από πιο συμβατικά royal πρόσωπα. Η Catherine είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η βασιλική οικογένεια σ’ αυτούς τους ταραγμένους καιρούς- δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το μέλλον των Windsors βρίσκεται στα χέρια της». 

Στο ίδιο έντυπο ο Bethan Holt, συγγραφέας του βιβλίου The Duchess of Cambridge: A Decade of Modern Royal Style, λέει «φαίνεται να έχει ξεκινήσει μια καμπάνια ώστε οι Cambridges να γίνουν οι “παγκόσμιοι σταρ” της βασιλικής οικογένειας”, ενώ προσθέτει ότι “ο τρόπος της Kate να κρατήσει τη ανάμνηση της Diana ζωντανή είναι πολύ έξυπνος». 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η royal expert Katie Nicholls είχε πει ότι «η Βασίλισσα Ελισάβετ εκτιμά πολύ τη δουλειά που κάνει η Kate και ότι σκοπεύει να βασιστεί πάνω “περισσότερο από ποτέ” σ’ αυτή τη ταραγμένη περίοδο για το Παλάτι.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!