Απόστολος Λύτρας: Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη απαντά για τη δεύτερη μήνυση που δέχτηκε η influencer

1642504505 468680Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, 12:33

KEN 728X100 2

 

Στο «Πρωινό» μίλησε  την Τρίτη ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Απόστολος Λύτρας μετά την αποκάλυψη για τη δεύτερη μήνυση που δέχτηκε η πελάτισσά του για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Η κα Τούνη έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό κατά αγνώστων. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το άλλο άτομο του συγκεκριμένου ανθρώπου που τραβάει το βίντεο δεν μπορεί να το γνωρίζει η κα Τούνη. Κατ’ αρχήν ο άνθρωπος που έχει κατονομάσει η κα Τούνη της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του. Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κα Τούνη αλλά το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το έσβησε. Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες.

Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον καταγράφουν, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες στον άνθρωπο που τραβάει. Έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό και έχει αναφερει το όνομα του συγκεκριμένου.

Όταν ανέβηκε σε σελίδα πορνό το βίντεο, η κα Τούνη δε μπορεί να ξέρει από ποιον ανέβηκε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί από ένα κινητό άσχετο, από ένα internet café, δε μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων. Το ότι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η κα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου. Θύμα είναι η κα Τούνη, μη ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε», είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 
ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!