ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του

1642500905 468642Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, 11:00

KEN 728X100 2

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef ένας από τους διαγωνιζόμενους που βρέθηκαν μπροστά στους κριτές είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, που κατάγεται από τις Σέρρες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πήγε στο MasterChef για να δοκιμάσει τις ικανότητες του εξομολογήθηκε την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

«Επειδή έχω κάνει μια σειρά από επεμβάσεις στον εγκέφαλο δε βλέπω καλά από την αριστερή μου πλευρά. Οπότε ότι υπάρχει από αριστερά το χάνω. Το 2006 έπαθα μία κρίση επιληψίας στον ύπνο μου και διαγνώστηκα με δυσπλασία στον εγκέφαλο. Οπότε ξεκίνησα μία θεραπεία με εμβολισμούς. Μετά τη δεύτερη επέμβαση έπαθα εγκεφαλική αιμορραγία και έπεσα σε κώμα. Μετά υπήρξε ένα μπαράζ εγχειρήσεων, υπήρξε οίδημα στον εγκέφαλο, ήμουν στην εντατική, δεν είχα πιθανότητες να ζήσω, δεν είχα να ξαναπερπατήσω κι όμως είμαι εδώ!» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος μαγείρεψε και στη συνέχεια βρέθηκε μπροστά από τους τρεις κριτές, οι οποίοι στο άκουσμα της ιστορίας του συγκινήθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους.

Ο διαγωνιζόμενος δεν πέρασε τελικά στην επόμενη φάση του MasterChef, ωστόσο οι κριτές του έδωσαν συγχαρητήρια για το δυνατό μήνυμα που πέρασε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 
ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!