ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νάρης για προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο: Είναι τέτοια τα στοιχεία του ΑΣΕΠ που η αλήθεια δεν κρύβεται

naris

Σφοδρή επίθεση στη δημοτική αρχή εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαρισαίων Κοινόν» κ. Αλέξανδρος Νάρης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας το βράδυ της Τρίτης, κατόπιν αιτήματος τεσσάρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με αφορμή την έκθεση του ΑΣΕΠ που επισημαίνει έως και ποινικές ευθύνες για τις προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο, το 2019.

«Είναι τέτοια τα στοιχεία που περιγράφονται στην έκθεση που όσο κουρνιαχτός κι αν σηκωθεί, η αλήθεια δεν κρύβεται» είπε και εξήγησε: «Αφού ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν υποψήφιοι με παραπάνω προσόντα από τους εκλεκτούς τους, ζητούν από την επιτροπή να παρανομήσει, αλλάζοντας τους όρους του διαγωνισμού.

Κι όταν τα μέλη της πρώτης επιτροπής, όλοι τους διακεκριμένοι μουσικοί της πόλης μας, προς τιμήν τους παραιτούνται, δεν τρέχει τίποτα. Λες και η Λάρισα είναι άλλο κράτος, ανακαλούν τον διαγωνισμό προκηρύσσουν καινούριο με φωτογραφικές προβλέψεις, ορίζουν άλλη επιτροπή στην οποία δίνουν αρμοδιότητες που δεν προβλέπονται, βαθμολογούν συνεντεύξεις που ποτέ δεν πήραν, αποφασίζουν ότι αν είσαι άνεργος ένα μήνα έχει ίδια σημασία με το να είσαι άνεργος δύο χρόνια, ότι η προϋπηρεσία σε Ωδείο δεν έχει καμία σημασία, προσθέτουν θέσεις κατά το δοκούν, όταν στριμώχνονται από ενστάσεις αλλάζουν πάλι τους όρους, όταν γίνονται ενστάσεις αντί να τις εξετάσει όπως προβλέπεται το Διοικητικό Συμβούλιο, τις εξετάζει η ίδια η επιτροπή, ότι νά ‘ναι όπως νά ναι, αρκεί να περάσει ο δικός μας. Δεν φτάνει εύκολα κανείς σε τέτοια επίπεδα θράσους».

Ο κ. Νάρης ζήτησε επίσης από το δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη να ανακαλέσει τα περί «ψεύδους» ότι δεν υπήρξε εισαγγελική παραγγελία αλλά παράκληση, καθώς και τις παραιτήσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

nerwsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!