Αλμυρός: 50.000 εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας – Καθημερινή μάχη του προσωπικού

kyalmyrou

Έναν χρόνο μετά την έναρξη των εμβολιασμών και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού δίνεται μία καθημερινή μάχη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην υγειονομική δομή. Συνολικά έχουν γίνε 50.000 εμβολιασμοί έως σήμερα και 80.000 μαζικές δειγματοληψίες ανίχνευσης αντιγόνου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν στη δημοσιότητα γιατροί και νοσηλευτές.

KEN 728X100 2


“Το Κέντρο Υγείας Αλμυρού διαθέτει πέντε εμβολιαστικές γραμμές και μέχρι σήμερα έχει εμβολιαστεί ένας σημαντικός αριθμός πολιτών, όχι μόνο της περιφέρειας Αλμυρού, αλλά και από πολλές περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Ο αριθμός των μέχρι τώρα εμβολιασθέντων στο Κ.Υ. Αλμυρού, ανέρχεται στις 50.000.
Επίσης, το Κ.Υ. δέχεται καθημερινά έναν πολύ μεγάλο αριθμό ασθενών, ως δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ενώ ταυτόχρονα γίνεται ιχνηλάτηση πολιτών από στενές επαφές νοσούντων από τον Covid 19.
Σε επίπεδο δειγματοληψίας διενεργούνται καθημερινά 100 με 200 rapid test και μέχρι σήμερα έχουν ιχνηλατηθεί με rapid, περίπου 70.000 ως 80.000 άνθρωποι, χωρίς να υπολογίζονται οι λήψεις μοριακών τεστ (PCR), που επίσης είναι μεγάλος αριθμός”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

“Το Κέντρο Υγείας Αλμυρού δέχεται κατά καιρούς καταγγελίες που δεν έχουν καμία βάση πραγματικότητας, αλλά παρ’ όλα αυτά προσπαθούμε να δούμε τους λόγους που διατυπώνονται” αναφέρουν οι εργαζόμενοι ως απάντηση σε καταγγελίες πολιτών. “Με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό οι εργαζόμενοι με τα μέσα που διαθέτουν, δουλεύουν για το καλό κάθε πολίτη” συνεχίζουν.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!