Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία στον Άγιο Νικόλαο που έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου

271843547 512135216996617 4470881119788901061 n 2

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πολλές δεκάδες συμπολιτών έσπευσαν σήμερα το πρωί στην πλατεία του Αγίου Νικολάου προκειμένου να δώσουν αίμα στην κινητή μονάδα αιμοδοσίας του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

KEN 728X100 2

Κυρίως  νέοι άνθρωποι, παρά το τσουχτερό κρύο από τις δέκα το πρωί μέχρι και τις τρεις το μεσημέρι, περίμεναν με υπομονή, καλή διάθεση και χαμόγελα για να πάρουν μέρος στην προσπάθεια.

Τόσο οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου  Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία εξέφρασαν  την απόλυτη ικανοποίηση  και ενθουσιασμό τους για τη συμμετοχή ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον βουλευτή και στους συμμετέχοντες.

 Τα στελέχη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου υπογράμμισαν ότι η συγκεκριμένη αιμοδοσία γίνεται σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή κατά την οποία οι τεράστιες ελλείψεις σε αίμα δημιουργούν προβλήματα στους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία και στους νεφροπαθείς της Μαγνησίας.

 Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας δήλωσε: «Θέλω να απευθύνω θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες που παρά το δριμύ ψύχος έσπευσαν σήμερα να πλαισιώσουν αυτήν την πρωτοβουλία και να δώσουν το αίμα τους για τους συνανθρώπους που το χρειάζονται.

Είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων και θερμών ευχαριστιών. Οι μεγάλες ελλείψεις σε αίμα μας αφορούν όλους και πρέπει να δραστηριοποιηθούμε άμεσα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτές τις πρωτοβουλίες. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι κύρια χαρακτηριστικά  της τοπικής μας κοινωνίας.

Θερμές ευχαριστίες και πάλι για τη μεγάλη συμμετοχή και για τη διάθεση προσφοράς».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!