ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύσκολες ώρες για την Ανίτα Μπράντ – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

1643042705 469055Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, 18:30

KEN 728X100 2

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Ανίτα Μπραντ καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Αννίτα Μπραντ δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον πατέρα της.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου», έγραψε μεταξύ άλλων η Ανίτα Μπραντ.

Επιπλέον σε άλλο σημείο του κειμένου εξήγησε τον λόγο που απομακρύνθηκε από τα social media λέγοντας πως:

“Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα βίντεό μας καθημερινά, όμως σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους. Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της».

 


 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 
ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!